Facebook permite crearea de clipuri video aniversare

Facebook clip video zi de nastereFacebook a implementat o noua functie pentru reteaua sa de socializare, astfel ca incepand de zilele trecute terminalele mobile pot fi utilizate pentru a inregistra clipuri video aniversare care pot fi trimise oricaror prieteni imediat folosind sistemul de mesagerie.

In imaginea de mai sus vedeti cum arata noul sistem, el permitandu-ne sa inregistram un scurt clip video aniversar pentru ziua unui prieten, acesta urmand a fi trimis persoanei respective in locul unei simple poze sau a unui simplu mesaj, asa cum se intampla pana in prezent.

Clipurile video aniversare pot avea maxim 20 de secunde si vor fi postate direct pe wall-ul prietenului care isi sarbatoreste ziua de nastere, astfel ca oricine acceseaza respectiva pagina il va putea vedea, deci nu vorbim despre ceva intim ce poate fi trimis prietenilor vostri.

Pana recent utilizatorii puteau publica doar mesaje text sau poze pentru a ura La Multi Ani! unui prieten apropiat, insa acum o puteti face intr-un mod mult mai frumos prin care puteti spune mult mai multe decat printr-o simpla poza publicata in wall-ul persoanei.

Deocamdata functia aceasta noua este testata de catre un numar redus de persoane care utilizeaza reteaua de socializare Facebook, asa ca e foarte posibil ca voi sa nu vedeti deocamdata noul sistem.

2 COMENTARII

  1. Cum pot realiza și posta clipul meu aniversar de zi de nastere cu tortul aniversar care să cuprindă pozele prietenilor care mi-au postat în cronologie?

  2. Cum pot realiza si posta clipul aniversar cu tort aniversar de ziua mea de nastere( a fost în 20 august) care sa cuprindă imagini cu postarile din cronologie dea ziua mea?