Unde se vinde cel mai scump iPhone 6S ?

Unde se vinde cel mai scump iPhone 6S ? Daca v-ati pus aceasta intrebare, ei bine acum primiti si un raspuns deoarece India este tara in care exista cele mai scumpe terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus create de catre compania Apple si vandute de terte persoane.

In imaginea de mai jos puteti vedea care sunt preturile in cateva dintre cele mai importante tari de pe planeta, ele incepand de la 650 de dolari(fara TVA) in SUA si ajungand pana la 929 de dolari in India pentru un iPhone 6S 16 GB.

Pretul unui iPhone 6S Plus 128 GB ajunge la 1370 de dolari in India, deci cu 440 de dolari mai mare decat cel al celui mai ieftin model al iPhone 6S, iar acest lucru era de asteptat intr-o tara in care compania Apple nu este chiar atat de bine privita de catre guvern.

In Romania preturile sunt mai mici decat cele din Franta sau Italia si asta multumita celor de la Orange Romania, asta desi operatorul deocamdata nu vinde terminalele decat propriilor clienti, asa ca va ramane sa cumparati doar de la magazinele online din tara.

cel mai scump iPhone