Universal prezinta drama dintre Steve Jobs si Steve Wozniak

film Steve Jobs universalUniversal a publicat in cursul noptii trecute un nou trailer pentru filmul Steve Jobs care va fi lansat astazi in New York si Los Angeles, el urmand a ajunge in alte cinematografe din SUA saptamana viitoare, lansarea internationala urmand a avea loc peste 2 saptamani.

In noul trailer al celor de la Universal vedem o discutie aprinsa intre Steve Jobs si Steve Wozniak inaintea prezentarii a ceea ce este descris ca fiind cel mai mare esec din istoria PC-urilor, Steve Jobs fiind deasemenea criticat pentru faptul ca isi asuma creditul pentru munca altora.

Mai jos aveti clipul si de indata ce va fi anuntata lansarea filmului in Romania voi reveni cu detalii.

Articolul precedentWhatsApp Messenger cu 3D Touch este testata
Articolul următorMac-urile continua sa creasca in vanzari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.