Facebook are suport 3D Touch pentru iPhone 6S

Facebook 3D TouchFacebook cu suport pentru 3D Touch a fost lansata in cursul acestei zile in App Store, o noua versiune a aplicatiei fiind disponibila de doar cateva zeci de minute, ea avand suport pentru aceasta functie existenta in terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de Apple de doua saptamani deja.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, aplicatia Facebook cu suport 3D Touch ne permite sa facem o apasare puternica pe iconita aplicatiei Facebook pentru a afisa 3 optiuni care vor putea fi accesate printr-o simpla apasare facuta pe ea direct din ecranul principal de aplicatii.

Cele trei functii pentru 3D Touch oferite de catre Facebook ne permit sa inregistram rapid un clip video sau o poza, sa incarcam un clip video sau o poza, ori sa scriem un simplu status nou, alegerea oricarei optiuni ducandu-ne direct la meniul care permite efectuarea acelor functii.

Actualizarea lansata astazi pentru aplicatia Facebook nu aduce alte imbunatatiri sau schimbari, ea fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.