iOS 9.0.3 – cand va fi lansat ?

Cand va fi lansat iOS 9.0.3 ?Cand va fi lansat iOS 9.0.3 ? Aceasta intrebare si-o pune multa lume in momentul de fata avand in vedere ca Apple a lansat iOS 9.0.1 si iOS 9.0.2 la una si respectiv doua saptamani distanta de lansarea iOS 9, rezolvand multe probleme de functionare ale iPhone, iPad si iPod Touch-urilor.

Cand va fi lansat iOS 9.0.3 ? In momentul de fata nimeni nu stie sigur si multi ar fi asteptat aparitia acestei versiuni a sistemului de operare in cursul zilei de miercuri din saptamana trecuta, insa compania Apple a preferat sa-si accelereze versiunile beta ale iOS 9.1 intr-un ritm alert.

iOS 9.1 beta 4 a fost lansat saptamana trecuta, iOS 9.1 beta 5 a fost lansat ieri, insa lansarea iOS 9.0.3 se lasa asteptata si asta deoarece Apple incearca probabil sa rezolve unele probleme importante prin versiunile beta ale iOS 9.1 inainte de a implementa schimbarile in iOS 9.0.3.

Cand va fi lansat iOS 9.0.3 ?

Cand va fi lansat iOS 9.0.3 este recomandabil sa nu faceti update direct la noua versiune a sistemului de operare, ci sa asteptati ca multi utilizatori sa testeze actualizarea pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri inainte de a sti ceea ce urmeaza sa va ofere el atunci cand il veti instala.

Cand va fi lansat iOS 9.0.3 vom afla si ce schimbari aduce aceasta versiune a sistemului de operare pentru noi, insa recomandarea mea este sa nu va asteptati la foarte multe noutati importante pentru ca veti fi dezamagiti.

Lansarea iOS 9.0.3 va aduce cel mai probabil rezolvari ale problemelor de performante si rezolvari ale unor buguri existente in sistemul de operare iOS 9, insa nu stiu in ce masura veti vedea rezolvate multiplele probleme pe care sistemul de operare la ofera pentru noi.

Cand va fi lansat iOS 9.0.3 ? Poate azi, poate maine, sau poate peste o saptamana, insa daca ar fi sa-mi dau cu parerea as spune ca exista sanse destul de mari ca saptamana aceasta sa avem disponibila actualizarea pentru terminale.