Prima Pagina iPhone 6S Plus iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy Note 5 – comparatie detaliata

iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy Note 5 – comparatie detaliata

iPhone 6S Plus vs Samsung Galaxy Note 5iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy Note 5 apar astazi intr-o comparatie detaliata ce are rolul de a ne prezenta diferentele de design si functionalitate pe care cele doua dispozitive le ofera in momentul de fata pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Ambele smartphone-uri au preturi relativ similare in magazine, insa functionalitatea si design-ul diferita din multe puncte de vedere, mai putin in ceea ce priveste partea inferioara a carcasei si anumite butoane, acestea fiind extrem de similare pentru ambele terminale.

In ceea ce priveste performantele ambele dispozitive ofera rapiditate relativ similara pentru utilizatori, iar daca ne uitam la camere lucrurile sunt similar,e ambele dispozitive avand camere extrem de bune, capabile sa inregistreze clipuri video si imagini de calitate inalta.

Voi ce parere aveti ?

 • V.P

  Ambele sunt pe placul meu 👍👍

 • Ari

  Si eu eram cât pr ce sa trec pe Samsung, dat edge +. Am reușit sa ma abțin totuși…

 • Dani

  Parerea mea? note 5 pentru design, ecran , spatiu de stocare, spen, functii avansate,senzor de plus(cu care poti sa faci selfie sau sa raspunzi la telefon)si in final pentru pret.
  Iphone-ul l-as alege doar pentru ca e iphone si asta inseamna ca isi pastreaza pretul exagerat de mare pentru ce ofera mult timp si pentru update-urile care vin mereu la timp, fata de androide unde dureaza mai mult si nici nu primesti decat vreo 2 ani.. cu putin noroc 3.. bine nu vorbesc de nexus, vorbesc de note 5

 • Dani

  Cred ca as ma pune la iphone castile… din ce am testat apple are cele mai bune casti care vin cu telefonul, mult peste samsung cele vechi… astea noi de la s6 in coace nu le-am testat… si la note as mai adauga incarcarea foarte rapida si incarcarea wireless