iOS 9 jailbreak si eroarea 0A in Pangu9

eroare 0A Pangu9 iOS 9 jailbreakEroarea 0A apare in timpul procesului de iOS 9 jailbreak Pangu9 pentru destul de multi utilizatori din lumea intreaga, eroarea fiind afisata fara vreo explicatie din partea aplicatiei sau a hackerilor Pangu Team, asa cum s-a intamplat cu versiuni vechi ale programelor de jailbreak.

In imaginea de mai sus vedeti cum arata eroarea 0A in iOS 9 jailbreak Pangu9, ea fiind afisata undeva pe la mijlocul procesului de jailbreak facut pentru terminalele noastre si din pacate o rezolvare usoara pentru ea nu pare sa existe, cel putin nu in momentul de fata.

Singura solutie pentru a rezolva eroarea 0A dupa iOS 9 jailbreak cu Pangu9 pare sa fie un restore la iOS 9.0.2 facut pentru iPhone, iPad si iPod Touch folosind programul iTunes, astfel ca altceva nu prea aveti de facut pentru a readuce lucrurile la normal, cel putin deocamdata.

Problemele de acest gen sunt cat se poate de normale avand in vedere ca Pangu9 jailbreak abia a fost lansat si nici macar tweak-urile din Cydia nu sunt compatibile cu el, asa ca nu va puteti astepta la prea multe de la el momentan.

Articolul precedentTOP 5 probleme ale iPhone 6S
Articolul următoriOS 9 jailbreak Pangu9 se blocheaza, iata de ce
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.