iOS 9 jailbreak si eroarea 0A in Pangu9

eroare 0A Pangu9 iOS 9 jailbreakEroarea 0A apare in timpul procesului de iOS 9 jailbreak Pangu9 pentru destul de multi utilizatori din lumea intreaga, eroarea fiind afisata fara vreo explicatie din partea aplicatiei sau a hackerilor Pangu Team, asa cum s-a intamplat cu versiuni vechi ale programelor de jailbreak.

In imaginea de mai sus vedeti cum arata eroarea 0A in iOS 9 jailbreak Pangu9, ea fiind afisata undeva pe la mijlocul procesului de jailbreak facut pentru terminalele noastre si din pacate o rezolvare usoara pentru ea nu pare sa existe, cel putin nu in momentul de fata.

Singura solutie pentru a rezolva eroarea 0A dupa iOS 9 jailbreak cu Pangu9 pare sa fie un restore la iOS 9.0.2 facut pentru iPhone, iPad si iPod Touch folosind programul iTunes, astfel ca altceva nu prea aveti de facut pentru a readuce lucrurile la normal, cel putin deocamdata.

Problemele de acest gen sunt cat se poate de normale avand in vedere ca Pangu9 jailbreak abia a fost lansat si nici macar tweak-urile din Cydia nu sunt compatibile cu el, asa ca nu va puteti astepta la prea multe de la el momentan.