iOS 9 jailbreak Pangu9 se blocheaza, iata de ce

iOS 9 jailbreak Pangu9 se blocheazaiOS 9 jailbreak Pangu9 se blocheaza in timpul procedurii pentru anumiti utilizatori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care desigur ca se intreaba ce anume este gresit in programul Pangu9 de procedura de jailbreak nu poate fi finalizata.

Ei bine problema pare sa nu fie de la Pangu9, ci de la terminalele voastre, iar asta deoarece daca ati facut Actualizare Software, OTA Update, la iOS 9, iOS 9.0.1 sau iOS 9.0.2, atunci nu veti putea face jailbreak iOS 9 cu Pangu9, hackerii de la Pangu Team confirmand asta.

Problema aceasta a actualizarilor software a existat si in trecut pentru solutiile de jailbreak dedicate iOS 8, iar in cazul iOS 9 ea nu dispare pentru ca procedura de actualizare software este diferita de instalarea completa a sistemului de operare cu iTunes, astfel ca aceasta este explicatia.

Pentru a rezolva problema Pangu9 jailbreak iOS 9 care se blocheaza in timpul procedurii de jailbreak va trebui sa faceti un backup terminalelor voastre cu iCloud sau iTunes si mai apoi sa faceti restore terminalelor folosind iTunes, dupa care veti putea folosi acel backup pe dispozitive.

Dupa terminarea restore-ului si repunerea backup-ului veti putea folosi tutorialul de iOS 9 jailbreak cu Pangu9 pentru a va bucura de tot ceea ce ofera el.

Articolul precedentiOS 9 jailbreak si eroarea 0A in Pangu9
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 14.10.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.