TOP 5 probleme ale iPhone 6S

TOP 5 probleme ale iPhone 6STOP 5 probleme ale iPhone 6S vi le prezint astazi pentru ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt foarte departe de a fi terminalele perfecte pe care multi le asteptau de la compania Apple, insa anual orice produse noi au diverse probleme, anul acesta ele fiind impartite in mai multe categorii decat de obicei.

TOP 5 probleme ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus impun, in cea mai mare parte, inlocuirea terminalelor pe garantie deoarece nu pot fi rezolvate usor sau nu pot fi rezolvate deloc de catre utilizatori, asa ca daca le intampinati veti sti cu siguranta ce anule trebuie sa faceti pentru a readuce lucrurile la normal.

TOP 5 probleme ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu afecteaza chiar toti utilizatorii din lumea intreaga, asa ca daca nu ati intampinat vreo problema pana acum, exista sanse foarte mici sa o intampinati.

TOP 5 probleme ale iPhone 6S

Inchiderile subite

Desi afecteaza o multitudine de modele de iDevice-uri, inchiderile subite afecteaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus intr-o masura mai mare, probabil si pentru ca Apple inca nu a calibrat chiar totul in iOS 9 pentru cele doua noi produse ale sale, asa ca multa lume este afectata.

Rezolvarea pentru inchiderile subite ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus este in majoritatea situatiilor inlocuirea terminalelor la magazinul de la care le-ati cumparat, insa uneori si un restore fara a repune un backup v-ar putea ajuta sa readuceri lucrurile la normal foarte repede.

Supraincalzirea

Desi v-am spus ca eu nu am probleme cu supraincalzirea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, unii utilizatori sunt totusi afectati si in general vorbim despre utilizare prea lunga sau despre anumite aplicatii care nu stau “cuminti” in background atunci cand nu le folositi.

Cea mai simpla rezolvare este verificarea activitatii aplicatiilor din Settings > Battery, Configurari > Baterie, aplicatiile care au procent mare de utilizare desi nu le folositi efectiv fiind cele mai problematice, stergerea lor fiind solutia potrivita pentru rezolvarea problemelor.

In cazul in care problemele cu supraincalzirea iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu se rezolva asa, puteti incerca un restore fara a folosi un backup, iar in cazuri extreme trebuie sa inlocuiti terminalele.

Autonomia bateriei

Daca nu aveti un terminal iPhone 6S sau iPhone 6S Plus cu chip Samsung si nu sunteti multumiti de autonomia bateriei, atunci probabil aveti prea multe functii inutile deschise, sau poate ca unele aplicatii consuma inutil energia bateriei terminalelor voastre zilnic.

In aceasta situatie v-am oferit cateva sfaturi pentru a imbunatati autonomia bateriei iOS 9, iar in baza lor ar trebui sa aveti parte de o autonomie mult mai buna, iar din pacate alte solutii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei nu prea exista in momentul de fata.

3D Touch

Desi 3D Touch functioneaza in general normal pe iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, exista persoane care sustin ca sistemul nu inregistreaza apasarile facute de catre utilizatori pe ecran, iar acesta este cel mai probabil un defect de fabricatie al produsului.

Daca un restore si o dezactivare sau reactivare a 3D Touch din Settings > General > Accessibility > 3D Touch, Configurari > General> Accesibilitate > 3D Touch nu rezolva problema 3D Touch pe iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, atunci puteti incerca un restore.

Daca nici asa nu puteti rezolva problema 3D Touch pe iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, atunci va trebui sa cereti inlocuirea unitatii voastre in garantie.

Incalzirea excesiva a butonului Home

In final avem si problema incalzirii excesive a butonului Home al iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, aceasta fiind fara discutie o problema hardware care are rezolvare doar prin schimbarea unitatii in garantie la magazinul de la care ati cumparat produsul vostru.

Acestea sunt TOP 5 probleme ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa desigur ca exista si altele mai rare, acestea avand in multe cazuri legatura directa cu iOS 9 si nu neaparat cu terminalele.