Prima Pagina iPhone 6S Lansarea iPhone 6S in Turcia amanata din cauza teroristilor

Lansarea iPhone 6S in Turcia amanata din cauza teroristilor

Lansare iPhone 6S Turcia amanata teroristiLansarea iPhone 6S in Turcia a fost amanata din cauza atacului terorist de saptamana trecuta din capitala Ankara, aproape 100 de persoane decedand in timp ce alte cateva sute au fost ranite de o explozie care a avut loc in timpul unor demonstratii de amploare organizate in oras.

Pentru ca lansarea iPhone 6S nu ar fi fost oportuna intr-un asemenea context, compania Apple a luat decizia de a amana aducerea pe piata a noului sau produs impreuna cu iPhone 6S Plus, partenerii locali ai celor din Cupertino fiind notificati astazi printr-un email trimis din Cupertino.

Compania Apple nu a oferit o data pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Turcia, insa website-ul sau mentioneaza ca ea ar trebui sa aiba loc in 23 octombrie, dar ramane de vazut daca acest lucru se va intampla sau nu in situatia in care lucrurile nu se vor linisti in tara.

Guvernul turc a stabilit trei zile de doliu in urma acestor atentate, iar actiunea celor de la Apple este fara precedent, insa corecta in situatia in care natiunea turca are cu totul alte preocupari acum decat cumpararea de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus de la Apple.

  • @gysel: N-as putea sa iti confirm sau sa-ti infirma asta, nu am info…

  • Alex

    Iti spun eu cum este la Orange.
    Indiferent ca il iei la abonament sau la liber, tel este blocat. Diferenta este ca daca il iei la liber, decodarea se face gratuit, in celalalt caz costa 100€ in perioada contractuala si 54lei in afara perioadei.

  • @gysel: Si ce sa scriu in el? Vodafone nu da informatii oficiale daca terminalele sunt codate sau nu. Oficial ei spun ca sunt codate. Orange le vinde pe toate codate.
    V-am scris un articol acum o saptamana cand va spuneam ca doar Telekom vinde iPhone-uri decodate.