Jailbreak iOS 9 Pangu9 merita facut ?

8

Jailbreak iOS 9 Pangu9 merita facutJailbreak iOS 9 Pangu9 merita facut ? Presupun ca multi dintre voi se intreaba acest lucru dupa ce dimineata v-am prezentat un tutorial de iOS 9 jailbreak cu Pang9 pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 9 in momentul de fata, el fiind destul de simplu de efectuat chiar acum.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Din pacate, din punctul meu de vedere, jailbreak iOS 9 Pangu9 nu merita facut in momentul de fata deoarece nu aveti prea multe de castigat de pe urma sa, ba din contra veti avea mai multe batai de cap decat credeti deoarece programul in sine este abia la prima versiune.

Jailbreak iOS 9 Pangu9 nu merita facut nu doar pentru ca procesul de jailbreak poate genera erori la care nici nu va asteptati, sau ca aplicatia Cydia ar putea fi nefunctionala, ci si pentru ca deocamdata nu exista pachete foarte multe care sa fie compatibile cu el in Cydia.

Jailbreak iOS 9 Pangu9 merita facut ?

V-am prezentat astazi o lista de tweak-uri compatibile cu jailbreak iOS 9 Pangu9, insa vorbim despre un numar foarte redus de pachete care pot fi instalate in terminalele voastre si sunt cu adevarat utile, acest lucru reducand serios functionalitatea terminalelor dupa jailbreak la iOS 9.

Jailbreak iOS 9 Pangu9 nu merita facut deoarece exista inca multe lucruri care trebuie actualizate si imbunatatite de catre hackerii Pangu Team, ei urmand a lansa in zilele urmatoare actualizari pentru programul de jailbreak disponibil pentru platforma Windows, el fiind foarte problematic.

Eu am facut jailbreak iOS 9 cu Pangu9 pe un terminal secundar, insa nu voi face pe iPhone 6S sau iPhone 6S Plus deoarece pur si simplu nu am incredere in Pangu Team, echipa de hackeri furand exploit-urile altora si lansand in trecut solutii de jailbreak controversate.

Nu pot sa va spun sa nu faceti jailbreak iOS 9 cu Pangu9, insa va pot spune ca trebuie sa aveti grija mare cu datele din terminale, altfel ele risca sa ajunga in serverele Pangu Team, in special pozele.