Apple va creste limita melodiilor incarcate in iTunes Match

1

iTunes Match 100.000 melodiiApple va creste limita melodiilor sincronizate prin iTunes Match cu iCloud la 100.000, asa cum a promis vicepresedintele Eddy Cue acum cateva luni de zile, cresterea trebuind implementata impreuna cu lansarea iOS 9, insa acest lucru nu a mai avut loc.

Desi atunci unii au crezut ca Apple a crescut la 100.000 limita de melodii sincronizate prin iTunes Match cu iCloud, in realitate totul a fost doar o greseala, sistemul continuand sa impuna limita de 25.000 de melodii la incarcare, asa cum sa intamplat si pana in prezent.

Fara detalii oficiale de la Apple cu privire la cresterea numarului de melodii care pot fi incarcate in iCloud prin iTunes Match, vicepresedintele sau Eddy Cue a confirmat ieri ca Apple va modifica aceasta limita pana la sfarsitul acestui an, deci mai este mult de asteptat.

Apple percepe 25 de euro anual pentru utilizarea iTunes Match, acest sistem scanand toate melodiile din calculatoarele noastre si adaugand in Biblioteca Muzicala iCloud, iCloud Music Library, toate melodiile identice din iTunes Store, cele indisponibile fiind incarcate din calculatoare.

Din pacate iTunes Match nu este inca disponibil si in Romania, chiar daca avem Apple Music, insa acest lucru s-ar putea schimba pana in 2016 si poate serviciul va fi oferit oficial impreuna cu modificarea limitei de melodii la 100.000.