Jailbreak iOS 9 Pangu9 nu afecteaza iOS 9.1 jailbreak

Jailbreak iOS 9 Pangu9 iOS 9.1 jailbreakJailbreak iOS 9 Pangu9 a fost lansat astazi spre surprinderea multora care nu se asteptau ca o solutie de jailbreak pentru iOS 9 sa apara inaintea iOS 9.1, asta avand in vedere ca viitoarea versiune a sistemului de operare va fi lansata de catre Apple peste aproximativ doua saptamani.

Daca va intrebati cat de problematica va fi lansarea Jailbreak iOS 9 Pangu9 pentru iOS 9.1 jailbreak, ei bine va spun ca nu trebuie sa va faceti prea multe griji deoarece nu aveti vreun motiv temeinic pentru a va gandi ca viitorul jailbreak nu va fi lansat pentru noi in curand.

In jailbreak iOS 9 Pangu9 au fost folosite exploit-uri pe care compania Apple le-a inchis deja in iOS 9.1, astfel ca ele nu putea fi utilizate de catre hackeri intr-o viitoare solutie de jailbreak, deci ar fi ramas nefolosite fara ca cineva sa se poata bucura de ele intr-o solutie de jailbreak.

Jailbreak iOS 9 Pangu9 nu afecteaza iOS 9.1 jailbreak

In aceasta idee, pentru iOS 9.1 jailbreak vor trebui folosite oricum alte exploit-uri in ideea lansarii acelei solutii de jailbreak, iar cu siguranta exista suficient interes pentru a o lansa pentru utilizatori, tot o echipa din China urmand a ne-o oferi public, acolo existant cea mai mare concurenta.

Deocamdata nimeni nu stie cand ar putea fi lansat iOS 9.1 jailbreak deoarece nu stim sigur nici cand iOS 9.1 va fi oferit public de catre compania Apple, insa cu siguranta nu va trece mult timp intre lansarea lor pentru noi, asa ca trebuie sa aveti doar rabdare.

Pana una alta, v-am spus ieri intr-un tutorial de jailbreak iOS 9 cu Pangu9 cum va puteti bucura de tot ceea ce are de oferit o solutie de jailbreak in momentul de fata, asa ca va recomand sa va hotarati daca ea merita facuta sau nu si sa nu asteptati iOS 9.1 jailbreak daca aveti nevoie de o asemenea functionalitate.

3 COMENTARII