Erorile Pangu9 iOS 9 jailbreak si rezolvarile

Erorile Pangu9 iOS 9 jailbreak si rezolvarilePangu9 iOS 9 jailbreak nu este o solutie perfecta de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, astfel ca o varietate de erori apar in momentele in care utilizatorii incearca sa isi exploateze terminalele cu programul lansat de catre Pangu Team.

Stiu ca multi dintre voi sunteti interesati sa aflati cum rezolvati o parte dintre erorile Pangu9 iOS 9 jailbreak si acest articol are rolul de a va ajuta sa faceti acest lucru chiar in momentul in care folositi programul de jailbreak in calculatoarele voastre care ruleaza Windows.

Inainte de a citi lista cu erorile Pangu9 iOS 9 jailbreak asigurati-va ca ati incercat sa faceti jailbreak doar dupa ce ati activat Airplane Mode, ati dezactivat Find My iPhone cu codul de siguranta si ca nu aveti OTA Update facut la actuala versiune a iOS din terminale, problemele incepand de acolo.

Erorile Pangu9 iOS 9 jailbreak si rezolvarile

Eroarea 0A, apare de obicei la 45%

Aceasta problema pare a avea la baza doua lucruri care pot fi rezolvate destul de simplu, primul fiind utilizarea unui backup care nu a fost criptat, al doilea fiind eliberarea catorva GB de spatiu suplimentari din calculatorul vostru pentru ca procesul sa functioneze fara probleme.

Daca nu ati criptat datele din terminale cu iTunes, atunci doar cea de-a doua parte a explicatiei se aplica, datele necriptandu-se automat prin iTunes, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Eroarea 51, apare in general la 65%

In cazul in care Pangu9 afiseaza eroarea Error occurred in preparing the environment, err code (51) cand incercati sa faceti jailbreak, atunci stergeti orice profil instalat pentru iOS 9.1, faceti downgrade la iOS 9.0.2 si reincercati procedura de jailbreak.

Eroarea /usr/libexc/cydia/cydo error(2) error

Eroarea aceasta apare in foarte putine situatii si din pacate singura metoda prin care o puteti rezolva este efectuarea unui restore prin intermediul iTunes, altfel o veti reintalni de fiecare data cand veti incerca sa reluati procedura dej ailbreak pentru dispozitivele voastre.

Ecran albastru, apare de obicei la 90%

Exista posibilitatea ca la finalul procedurii de jailbreak terminalul vostru sa afiseze un ecran albastru si programul din PC sa se blocheze, problema fiind de la modul in care Pangu9 injecteaza partea finala a solutiei de jailbreak in dispozitive.

In aceasta situatie va trebui sa reporniti terminalul, sa reluati procesul de jailbreak si cand vi se cere sa oferiti acces la pozele voastre sa deschideti intai aplicatia Poze, iar abia mai apoi sa deschideti aplicatia Pangu9 din terminale.

Butonul Start pentru jailbreak nu poate fi apasat

Aceasta probleme apare, aparent, din cauza faptului ca al vostru calculator nu are cea mai recenta versiune a programului iTunes instalata, singura metoda de a putea face jailbreak-ul fiind reinstalarea programului iTunes in calculatorul vostru.

Runtime Error

Eroarea Runtime Error! … This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way … ar putea fi afisata de catre programul Pangu9 in PC-ul vostru, iar in acest caz va trebui sa reinstalati iTunes, exact precum v-am recomandat mai sus.

Eroarea Installed iOS Public Beta Profile

Daca Pangu9 afiseaza eroarea Installed iOS Public Beta Profile, atunci va trebui sa navigati in Settings > General > Profiles, Configurari > General > Profiluri si sa stergeti de acolo orice profil aveti instalat pentru a putea instala versiunile beta ale sistemului de operare iOS.

Cydia nu apare dupa jailbreak

Problema cu Cydia care nu apare am intalnit-o si eu pe un terminal, iar in aceasta situatie exista o rezolvare destul de simpla pentru intreaga problema.

Pentru ca aplicatia Cydia sa apara dupa jailbreak este necesar sa aveti aplicatia Photos, Poze, deschisa inainte de a initia procedura de iOS 9 jailbreak cu Pangu9, sa o inchideti cand vi se cere acces la poze si abia apoi sa redeschideti aplicatia Pangu9 in terminale.

Logo Apple blocat dupa restore

Daca dupa restore bi se blocheaza terminalul la pornire si afiseaza logo-ul Apple, atunci singura solutie este sa faceti un restore la iOS 9.0.2.

Cydia nu porneste dupa jailbreak

Exact precum in situatiile anterioare, singura rezolvare pare sa fie doar un restore la iOS 9.0.2 facut folosind iTunes, asa ca nu “scapati” ieftin fara a sterge toate datele din terminalele voastre.

Daca intampinati alte probleme, va rog sa le mentionati in comentarii.