Imagini cu aplicatia Apple Music pentru Android

Apple Music AndroidAplicatia Apple Music pentru Android apare in primele imagini astazi cu doar cateva luni inainte ca Apple sa lanseze oficial aplicatia pentru platforma Google in ideea de a atrage noi utilizatori catre serviciul sau de streaming audio.

Dupa cum veti vedea din imagini, aplicatia Apple Music pentru Android este gandita pentru a semana cat se poate de mult cu aplicatia Muzica, Music, din iOS, compania Apple fiind totusi nevoita sa modifice unele aspecte din cauza modului in care este gandit Android.

Mai exact, meniurile din interfata aplicatiei sunt acum accesibile folosind un buton vizibil in partea superioara stanga, deci nu veti avea absolut nimic afisat in partea inferioara a aplicatiei pentru a accesa diversele meniuri cu sectiuni prin care puteti asculta muzica din Apple Music.

Separat de diferentele de design, functionalitatea pare a fi identica, Apple oferind si pentru platforma Android o perioada de testare de 3 luni de zile inainte ca utilizatorii sa trebuiasca sa plateasca efectiv pentru abonament, asa ca isi va creste substantial baza de utilizatori.

Apple Music Android 1

Apple nu a anuntat in mod oficial data la care aplicatia Apple Music pentru Android va deveni disponibila in Google Play, insa teoretic pana la sfarsitul lunii decembrie ea ar trebui sa poata fi descarcata de catre toti utilizatorii de terminale Android de pe planeta.

Pana atunci nu ne raman decat imaginile din acest articol, ele aratandu-ne ca Apple incearca sa ofere in iOS si Android aproximativ aceeasi experienta de utilizare a serviciului Apple Music, dorind cel mai probabil sa atraga si noi utilizatori catre platforma sa.

Apple Music Android 2

1 COMENTARIU