iPhone 6S vs Canon 650D DSLR – comparatia camerelor

iPhone 6S vs Canon 650D DSLR - comparatia camerelorCamerele iPhone 6S si Canon 650D sunt comparate astazi intr-un nou test pentru a ne arata cat de mare este diferenta intre calitatea filmelor facute de catre cele doua dispozitive, unul un smartphone si celalalt o camera DSLR entry-level.

Canon 650D are un obiectiv Tamron 17-50 F2.8 VC montat si costul total al ambelor produse ajunge la aproximativ 1000 de dolari, asta in timp ce un terminal iPhone 6S costa doar putin peste 700 de dolari in SUA, primul filmand 1080, al doilea filmand in format 4K.

Dupa cum veti vedea si din clip, imaginile inregistrat cu iPhone 6S sunt mult mai clare multumita focalizarii constante in timpul clipurilor video, in timp ce imaginile redate de catre aparatul foto DSLR nu sunt la fel de clare, dar sunt mult mai apropiate de realitatea din jurul sau.

Aparatul DSLR reda culor mai exacte decat iPhone 6S si acest lucru era de asteptat de la el, insa aici conteaza foarte mult si claritatea obiectelor din inregistrari, iar iPhone 6S castiga la acest capitol, asa ca fiecare dintre dispozitive impune compromisuri pentru inregistrare.

Voi ce parere aveti ? Acest articol este o continuare a articolului in care v-am spus ca iPhone 6S inregistreaza video mai bine decat un aparat DSLR.