iPad Pro si Apple TV 4 – precomenzile au inceput

iPad Pro precomandaPrecomenzile pentru iPad Pro si Apple TV 4 au inceput la anumiti parteneri Apple din Europa, compania americana parand sa le fi permis acestora sa ofere noile produse pentru comanda utilizatorilor interesati sa le primeasca imediat ce ele vor fi lansate oficial de catre cei de la Apple.

Apple TV 4 de 32 GB si 64 GB sunt vandute cu 179 euro si 239 euro, in timp ce iPad Pro are preturi de pornire de 899 de euro pentru versiunea de 32 GB, pretul pentru modelul de 128 GB ajungand la 1229 euro, ele fiind cu mult, mult mai mari decat cele practicate in SUA.

Deocamdata doar retaileri din Danemarca, Norvegia si Germania au listat cele doua produse pentru precomanda, livrarile fiind programate pentru luna noiembrie, asta desi compania Apple a anuntat initial ca Apple TV 4 va fi lansat oficial la sfarsitul lunii octombrie.

Oficial compania Apple nu a anuntat absolut nimic in legatura cu initierea precomenzilor pentru iPad Pro sau Apple TV 4, astfel ca probabil in urmatoarele zile cei din Cupertino vor oferi detalii privind disponibilitatea noilor produse in diverse zone de pe glob.

Daca in cazul Apple TV 4 diferenta de pret fata de SUA nu este extrem de mare, in cazul iPad Pro vorbim despre o diferenta de pret de aproximativ 30% fata de cele practicate in SUA, fara TVA, astfel ca nu s-a schimbat absolut nimic in politica de preturi a celor din Cupertino.