iPhone 6S face clipuri video mai bune ca un DSLR

iPhone 6S face clipuri video mai bune ca un DSLRiPhone 6S face poze si video mai bune ca un DSLR, mai exact decat aparatele profesionale Nikon D750 si Nikon D810, afirmatia fiind facuta de catre omul care ti-a explicat cum faci poze profesionale cu un iPhone si cateva materiale disponibile in orice magazin de bricolaj.

In clipul video de mai jos aveti toate explicatiile sale privind afirmatia de mai sus, el explicand de ce considera ca iPhone 6S face clipuri video mai bune ca un DSLR, modelele prezentate de catre el avand un pret combinat de aproximativ 4000 de dolari in momentul de fata.

Pentru a vedea daca iPhone 6S face clipuri video mai bune ca un DSLR fotograful profesionist a inregistrat cateva clipuri video in zona din apropierea biroului sau, iar rezultatul il puteti vedea in clipul video de mai jos, el fiind remarcabil pentru un smartphone.

Conform fotografului, clipul video facut cu iPhone 6S ofera un contrast mai bun, culori mai naturale, mai vii si mai exacte, detalii mai clare si un bitrate mai ridicat decat un DSLR care inregistreaza clipuri video, filmele fiind comparate in formatul 1080p.

Fotograful sustine ca iPhone 6S nu este capabil sa faca poze mai bune decat un aparat DSLR si nu trebuie sa uitati acest lucru, insa cand vine vorba despre filme lucrurile sunt complet diferite si probabil multi dintre voi au observat deja aceste lucruri daca ati facut comparatii.

Avand in vedere ca aceste informatii vin de la un fotograf profesionist, exista o foarte mare sansa ca ele sa fie oferite si de catre alti fotografi profesionisti, asa ca va fi interesant de vazut ce parere au acestia despre iPhone 6S, dar mai ales despre iPhone 6S Plus.

Ieri am publicat un review pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acolo puteti vedea cat de bine inregistreaza poze noua camera a celor doua terminale.