Cum vad ce chip are iPhone 6S inainte de cumparare

Cum vad ce chip are iPhone 6S inainte de achizitieCum vad ce chip are iPhone 6S inainte de achizitie ? Am primit intrebarea asta de la multi utilizatori dupa ce s-a aflat ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au autonomie diferita in functie de chip, scandalul Chipgate punand multa lume in garda in momentul cumpararii unuia dintre cele doua dispozitive.

In momentul de fata identificarea chip-ului iPhone 6S si iPhone 6S Plus se face prin doua metode, cu aplicatii ale App Store sau un script special care a fost creat tocmai in acest scop, metodele fiind sigure, insa utilizabile abia dupa cumpararea terminalelor de pe piata.

Din pacate nu exista vreo metoda de a vedea ce chip au iPhone 6S si iPhone 6S Plus inainte de a le cumpara deoarece in baza seriei terminalelor sau a IMEI-ului nimeni nu isi poate da seama ce se ascunde in pachetul pe care urmeaza sa il cumpere de la magazin.

Cum vad ce chip are iPhone 6S inainte de cumparare ?

Avand in vedere ca inainte de a deschide efectiv un pachet al iPhone 6S si iPhone 6S Plus puteti vedea pe cutie numarul produsului, seria acestuia si IMEI-ul, identificarea chip-ului inainte de achizitie ar putea fi posibila doar daca cineva si-ar da seama cum sa faca identificarea in baza acestor informatii.

Pentru a putea identifica chip-ul iPhone 6S si iPhone 6S Plus inainte de cumparare in baza acestor date ar trebui analizate mii de terminale vandute pentru a vedea daca in baza identificatoarelor se poate identifica fabrica de productie si componentele trimise spre ea, insa e greu de crezut ca acest lucru se va intampla.

Din punctul meu de vedere identificarea chip-ului iPhone 6S si iPhone 6S Plus inainte de achizitie nu va fi posibila vreodata pentru ca este foarte greu de aflat cum a impartit Apple componentele la fabricile Foxconn si eventual Pegatron, asa ca nu va asteptati la asa ceva.