iOS 9 vs Android 6 Marshmallow – comparatie design

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie designiOS 9 si Android 6 Marshmallow apar astazi intr-o comparatie a design-ului pentru a vedea care dintre cele doua sisteme de operare are o interfata mai frumoasa pentru utilizatori, ambele fiind disponibile in momentul de fata pentru terminalele mobile din lumea intreaga.

iOS 9 este oferit de catre compania Apple inca de acum o luna, in timp de Android 6 Marshmallow a inceput sa fie disponibil de curand pentru anumite terminale mobile, diversii producatori de pe glob grabindu-se sa le ofere utilizatorilor upgrade-ul in perioada urmatoare.

Dupa cum vedeti si din imaginile acestui articol, cele doua sisteme d eoperare incep sa semene din ce in ce mai mult in ceea ce priveste design-ul sau fonturile pentru scrisul afisat in aplicatii sau diverse meniuri, lucru care nu era chiar atat de greu de imaginat.

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow – comparatie design

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 1

iOS 9 si Android 6 Marshmallow au ani peste ani de evolutie in spate, iOS-ul venind fara skeumorfism-ul utilizat in primii 6 ani de existenta, in timp ce Google a facut inca de anul trecut trecerea la design-ul material, reprezentat foarte bine in update-ul sau.

Aprecierea design-ului iOS 9 sau Android 6 Marshmallow tine de gustul fiecaruia in materie de design, pentru ca aici nu vorbim decat despre aspect, nu si despre functionalitate, iar si in aceasta situatie parerile sunt cat se poate de impartite.

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 2

Din punctul meu de vedere iOS 9 vs Android 6 Marshmallow sunt departe de a avea un design perfect si atat Apple, cat si Google pot imbunatati multe la interfata sistemelor de operare, insa probabil va mai trece destul timp pana cand vom mai vedea un upgrade major.

Ca de obicei, eu nu-mi exprim preferintele in legatura cu “frumusetea” unui sistem de operare sau a altuia, insa sunt curios sa aflu care este parerea voastra in legatura cu modul in care arata fiecare si ce schimbari ati dori sa vedem in viitor.

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 3

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 4

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 5

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 6

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 7

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 8

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 9

iOS 9 vs Android 6 Marshmallow - comparatie design 10