iPhone 6S – precomenzi puternice in Coreea de Sud

iPhone 6S precomenzi ChinaiPhone 6S si iPhone 6S Plus au inregistrat un numar mare de precomenzi in Coreea de Sud in cursul acestei zile, principalii operatori de telefonie mobila fiind surprinsi de atentia pe care cele doua smartphone-uri au avut-o din partea clientilor locali.

Operatorul KT din Coreea de Sud a inregistrat 10.000 de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in primul minut de la deschiderea lor, dupa 10 minute inchizand procesul cu 50.000 de unitati precomandate, cifra fiind uimitoare pentru o lansare de smartphone-uri.

SK Telekom a avut nevoie de 30 de minute pentru a vinde intregul stoc de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Coreea de Sud fara a oferi detalii despre numarul de unitati pe care le-a primit, analistii estimand ca ar fi vorba tot despre 50.000 de unitati.

LG Uplus este cel de-al treilea mare operator local care a pus in vanzare iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Coreea de Sud, insa de la ei nu au venit cifre privind vanzarile celor doua terminale, dar probabil este vorba tot despre cateva zeci de mii de unitati vandute.

KT said preorders surpassed 10,000 within the first one minute after it opened the online site, and it closed the applications less than 10 minutes later as the first 50,000 units set aside for preorders were all sold out. SK Telecom also ended its online preorder applications after 30 minutes.

Cel putin unul dintre cei 3 operatori a deschis o a doua sesiune de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Coreea de Sud dupa incheierea premeia, insa nimeni nu are statistici privind vanzarile totale inregistrate astazi pentru cele doua smartphone-uri.

Daca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor atrage peste 200.000 de precomenzi in Coreea de Sud la cei trei mari operatori pana lunea viitoare, cand se va sti care au fost vanzarile primului weekend, atunci vorbim despre un real succes pentru compania Apple.

16 COMENTARII

  1. @Zaone: Tie nu ți-se pare ca anul asta Apple a oferit mult prea putin si cere prea mult la capitolul IPhone + IMac? cum as putea sa ma plâng direct pe un forum al companiei, sau un mail, dacă știi te rog sa-mi spui. Când trăia steve jobs nu erau probleme de genul. Apple ii duce lipsa, Cook se axează doar pe profit si nu la fel de mult pe calitate, cand steve jobs trăia nu aveai probleme asa mari cu IOS-ul si Apple inova mai mult. Cook e bun in a aduce bani companiei, dar toate au o limita si nu vor putea sa vina doar cu o funcție importanta pe an, au nevoie de mai mult, nici macar nu au implementat o camera cu 6 elemente in IPhone 6s, nu înțeleg de ce Apple nu a aderat si el la wireless charging, rezistenta la apa pe care o așteptam multi dintre noi, un ecran OLED cu o rezoluție mai mare (stiu cer cam multe), dar totuși nu pot sa mai înțeleg cum Apple poate distruge o piața de telefonie cu doar 2 telefoane pe an, care nu poți sa zici ca vin mereu cu ceva WOW. Am IPhone 6S Plus sunt extrem de mulțumit de el (cu excepția a câteva probleme cu IOS-ul) dar tot îmi lipsesc funcțiile enumerate mai sus, macar camera cu 6 elemente (chiar dacă camera cu 6 elemente nu e o funcție) si ecranul OLED cu o rezoluție mai buna. Apple ar avea nevoie de un feedback asa cum găsim pe Windows ca sa ajutam mai mult la rezolvarea problemelor, sistemelor. Acum nu ma mai mir de ce analiștii au cerut înlocuirea lui Cook….

  2. nu ai cum sa stii cum era daca mai traia steve…primul iphone si ipad a fost one of a kind, acuma ai atatia competoitori in viziunea unora. Eu vad competitie doar partiala , nu este ca pe platforma android unde sunt multi, acolo da competite pe acelasi OS si hardware si pe parte de industria mobila, pe iOS nu exista competite decat pe partea de industia mobila
    Nu stim ce ar fi facut steve si nu stiu daca are rost sa zicem ca ar fi fost mai bine sau mai rau ca este imposibil de aflat. Exista sau nu Dumnezeu? cam acelasi raspuns

  3. trist dar adevarat….iti vinzi un plaman ca sa iti iei iphone 6s, dar cand apare iphone 7 ce faci? nu poti trai decat cu unul..Alta era situatia daca iti vindeai organul pt un contract pe viata ca primesti in fiecare an ultimul model

  4. Oled da, asteptam multi a ajuns la maturitate.Wireless charging e un bullshit momentan, toti stim asta..ca stai cu la cablu sau ca stai cu el pe un pad tot aia…Apple or sa faca wireless cand o sa iti incarce telefonul pe o zona/camera asa cum este si wifi si pe zona aia sa iti poti incarca telefonul oriunde l-ai pune

  5. “Samsung and LG notably dropped prices on their flagship devices ahead of Apple’s planned launch of the iPhone 6s this month in South Korea”

    Cata putere poate sa aibe Apple in lumea asta…deja nu mai conteaza produsele in sine ci brandul ca putere..ma gandesc daca Apple vreodata din cauza competitii in US a scazut pretul la ceva?! Noroc ca nu mai sunt tanar si nu mai prind vremea cand o companie ca aceasta va domnia lumea intr-un mod neplacut

  6. Toate inovațiile sunt “un bullshit momentan” până le “împrumută” și Apple după vreo câțiva ani în urma concurenței. După ce apar și în portofoliul de produse Apple, inovațiile astea sunt “waw!”, “like magic”, “super fast, extremely fast”, etc.

  7. ba da ai cumva dreptate…iphone nu a fost o inventie ci o reinventie al smartphone, cititorul de amprente exista dar cum merge si cum e gandit in Apple si cum era pe piata acum 10 ani? la fel si ipad etc…da idei sunt dar sunt perfectionate de apple ulterior

  8. Oled a fost carat de samsung de la bun inceput si perfectionat si probabil si Apple vor lua pt iphone 7 technologia Oled de la samsung sper si nu de la lg

  9. Si atunci nu merita Samsung respectul tuturor ca a investit miliarde in tehnologia asta numita OLED?
    Apple nu a bagat OLED nu pentru ca tehnologia era noua, ci pentru ca era scumpa. De ce sa dai 80 dolari pe un ecran OLED, cand poti da 40 dolari pe un LCD? Nu te lega de cifre, sunt neimportante, ideea este cea care conteaza.

    Pe vremea lui Steve Jobs, calitatea produselor prima, satisfactie clientului era prima grija. De cand a venit contabilul asta de Cock, pentru Apple este mai important sa scoata bani.

  10. Stai linistit ca in momentul in care Apple va implementa ecrane Oled o vor face sub un nume ft bine ales astfel încât sa pară ca au reinventat tehnologia.
    Sa nu uitam de faptul ca il vor prezenta ca fiind ceva nou la care au lucrat ani de zile.
    Iar dupa prezentare, forumurile si blogurile vor exploda si astfel Apple va reinventa inca odata apa calda.
    Dupa 5 ani de la apariția display ului “retina” încă mai sunt unii care cred gogoasa cu perfectiunea atinsa de cei 326 de ppi :))

    Lasa ca wireless charging momentan este un bullshit, tehnologia 3D Touch este revolutionara, dupa 1 luna de la presentare exista tweak uri in Cydia care iti ofera aceiasi experiență, dar totusi, este o functie perfecta magica si super tare cu un potential mega super urias.

    Si incarcarea rapida este un bullshit, toți care tanjesc dupa o asemenea functie inghit in sec si spun ca strica bateria. Culmea, la articolul cu noul mouse de la Apple care are functia de incarcare rapida nu a mai comentat nimeni ca ii strica bateria :))

    Lasa-i sa înghită in sec si sa se minta singuri, lasa-i sa tot repete “poate la anu” :))

    E bine ce le ofera Apple,tehnologia de ieri la pretul de maine.