iPhone 6S – precomenzi puternice in Coreea de Sud

16

iPhone 6S precomenzi ChinaiPhone 6S si iPhone 6S Plus au inregistrat un numar mare de precomenzi in Coreea de Sud in cursul acestei zile, principalii operatori de telefonie mobila fiind surprinsi de atentia pe care cele doua smartphone-uri au avut-o din partea clientilor locali.

Operatorul KT din Coreea de Sud a inregistrat 10.000 de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in primul minut de la deschiderea lor, dupa 10 minute inchizand procesul cu 50.000 de unitati precomandate, cifra fiind uimitoare pentru o lansare de smartphone-uri.

SK Telekom a avut nevoie de 30 de minute pentru a vinde intregul stoc de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Coreea de Sud fara a oferi detalii despre numarul de unitati pe care le-a primit, analistii estimand ca ar fi vorba tot despre 50.000 de unitati.

LG Uplus este cel de-al treilea mare operator local care a pus in vanzare iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Coreea de Sud, insa de la ei nu au venit cifre privind vanzarile celor doua terminale, dar probabil este vorba tot despre cateva zeci de mii de unitati vandute.

KT said preorders surpassed 10,000 within the first one minute after it opened the online site, and it closed the applications less than 10 minutes later as the first 50,000 units set aside for preorders were all sold out. SK Telecom also ended its online preorder applications after 30 minutes.

Cel putin unul dintre cei 3 operatori a deschis o a doua sesiune de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Coreea de Sud dupa incheierea premeia, insa nimeni nu are statistici privind vanzarile totale inregistrate astazi pentru cele doua smartphone-uri.

Daca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor atrage peste 200.000 de precomenzi in Coreea de Sud la cei trei mari operatori pana lunea viitoare, cand se va sti care au fost vanzarile primului weekend, atunci vorbim despre un real succes pentru compania Apple.