Guitar Hero Live a fost lansat in App Store

1

Guitar Hero LiveGuitar Hero Live a fost lansat in App Store in cursul acestei zile pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri de catre compania Activision jocul fiind intr-un final oferit pentru platforma iOS dupa aproximativ 5 ani in care producatorul de jocuri a evitat sa il ofere pentru terminalele mobile produse de catre cei de la Apple.

Jocul Guitar Hero Live a fost lansat gratuit in App Store, insa el vine cu un accesoriu special care costa 100 de dolari si potenteaza functionalitatea titlului, insa e greu de spus daca foarte multi utilizatori vor fi tentati sa il cumpere impreuna cu aplicatia pentru iDevice-uri.

Desi Guitar Hero Live este gratuit, el ofera doar doua melodii pentru joc in modul single-player si cel multiplayer, achizitionarea accesoriului Bluetooth separat deblocand inca 40 de melodii si acces la canalele GHTV cu peste 200 de melodii disponibile si optiunea de a controla totul de pe ecran.

https://www.youtube.com/watch?v=6SnIZgESm4c

Pentru cei care nu doresc sa cumpere accesoriul Bluetooth exista optiunea de a cumpara un pachet digital care la pretul de 50$ ofera toate cele de mai sus fara a cumpara si accesoriul Bluetooth fizic, asa ca alegerea privind achizitia unui pachet sau al altuia ramane la atitudinea fiecaruia.

Guitar Hero Live puts you on stage rocking reactive live-action crowds. Guitar Hero Live is all about the dream of becoming a rock star. You will play with REAL band members, playing to REAL crowds, with REAL reactions to your performance. Play well and the crowd will love you! Play poorly and your fans will turn on you!

GHTV is the world’s first playable music video network that lets you play along to official music videos and more! Jump into one of the GHTV channels anytime, 24 hours a day, 7 days a week and get rocking!

Guitar Hero Live este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store SUA momentan si nu se stie cand ar putea fi oferit inclusiv in Romania.