HTC One A9 – pret, specificatii si lansare

HTC One A9 clona iPhone 6S pret specificatii 1HTC One A9 a fost prezentat astazi de catre compania HTC, noul smartphone al taiwanezilor fiind considerat de catre multi drept o clona a iPhone 6S din cauza faptului ca design-ul sau seamana foarte mult cu cel al iPhone 6S si iPhone 6 lansate de catre compania Apple in 2014 si in 2015.

HTC One A9 are un ecran AMOLED de 5 inch cu rezolutie 1080p, 1920 x 1080 pixeli, un procesor hexa-core inclus intr-un chip Qualcomm Snapdragon 617, 2 GB RAM, o camera principala de 13 megapixeli, o camera frontala de UltraPixel de 4 megapixeli, informatii despre baterie nefiind oferite.

HTC One A9 este vandut in SUA la pretul promotional de 400 de dolari intr-o versiune decodata care va avea parte de toate actualizarile Android lansate de Google la doar 15 zile dupa lansarea lor, o imbunatatire majora fata de perioada normala de cateva luni.

Separat de toate acestea, HTC One A9 este in atentia noastra doar pentru ca are un design ce seamana foarte mult cu cel al iPhone 6S si iPhone 6, altfel vorbim despre un smartphone Android de clasa medie care nu “straluceste” din vreun punct de vedere, avand specificatii medii.

HTC One A9 clona iPhone 6S pret specificatii 1

HTC are probleme financiare foarte mari de ceva vreme si lansarea unui HTC One A9 care seamana cu un iphone are la baza doar dorinta de a atrage atentia tuturor si de a convinge unii utilizatori ca o clona este buna, chiar daca un producator cu renume ar trebui sa gandeasca diferit.

10 COMENTARII

  1. Daca scot si pe culoarea rose-gold,atunci tacâmul este complet,si cred ca vor scoate la cât de disperați sunt,dar degeaba.

  2. mda…adica pana acuma lumea a laudat HTC One pentru design-ul misto, sunetul ff bun, displayul bun, dar au criticat la greu camera foto si ei ce fac…? schimba designul :))) HTC nu intelege ca au o problema principala la camera care cu oricati de zeci de mpx tot prost merge din cauza sw din spate programat de niste incompetenti.