iOS 9.1 ar putea fi lansat saptamana viitoare

iOS 9.1 ar putea fi lansat saptamana viitoareiOS 9.1 ar putea fi lansat saptamana viitoare de catre compania Apple, iar asta deoarece Tim Cook a anuntat deja ca Apple TV 4 va fi lansat tot saptamana viitoare, iar el are nevoie de noua versiune a sistemului de operare pentru a oferi intreaga functionalitate gandita de catre compania Apple.

Desi Apple TV 4  ruleaza tvOS, interactiunea cu iDevice-urile implica existenta iOS 9.1 in ele, iar din moment ce noul produs va fi livrat incepand de vinerea viitoare, este destul de clar ca Apple va lansa iOS 9.1 pana atunci pentru a oferi functionalitate completa utilizatorilor.

Desi initial s-a speculat ca lansarea iOS 9.1 ar urma sa aiba loc cu doar putin timp inaintea lansarii iPad Pro, iata ca actualizarea ar putea veni cu mai mult timp in avans, dezvoltatorii avand nevoie de aceasta versiune pentru a crea si publica aplicatii pentru Apple TV 4.

Xcode 7.1 permite crearea de aplicatii pentru tvOS, el functionand in tandem cu iOS 9.1, ambele fiind oferite momentan in versiune beta, astfel ca lansarea versiunilor finale trebuie sa aiba loc pana vineri pentru ca Apple TV 4 sa aiba disponibile aplicatii care sa il faca functional.

tvOS right now currently expects you to be running iOS 9.1. So 9.1 has to ship well in advance of iPad Pro in that case.

Lansarea iOS 9.1 a fost initial preconizata pentru inceputul lunii noiembrie, insa se pare ca ea ar urma sa aiba loc mult mai devreme pentru a face Apple TV 4 util pentru viitorii clienti ai companiei Apple, asa ca ar fi bine as va pregatiti pentru aparitia sa saptamana viitoare.

iOS 9.1 are deja blocate exploit-urile folosite pentru iOS 9 jailbreak Pangu9, astfel ca noua versiune a sistemului de operare nu va permite folosirea programului de jailbreak, deci ar fi bine sa o evitati daca doriti sa va puteti exploata terminalele pentru a va bucura de tweak-urile din Cydia.