Apple TV 4 va fi lansat pe 26 octombrie

Apple TV 4 lansare 26 octombrieApple TV 4 va fi lansat pe 26 octombrie pentru precomanda conform lui Tim Cook, CEO-ul celor de la Apple anuntand in cursul acestei nopti data la care noul produs va ajunge in Apple Store-urile din intreaga lume saptamana viitoare, utilizatorii putandu-l precomanda initial din magazinul sau online pentru livrare cel mai probabil incepand de vineri.

In septembrie Apple a anuntat initial ca Apple TV 4 va fi lansat pana la inceputul lunii noiembrie pe piata, iar cei din Cupertino au ales ultima saptamana a lunii pentru a incepe sa vanda produsul, asa ca daca sunteti interesati de el, puteti urmari Apple Store Online lunea viitoare.

Desi Apple va lansa Apple TV 4 pentru precomanda incepand de saptamana viitoare, deocamdata nu se stie cand veti putea cumpara produsul din Romania, desi teoretic inclusiv tara noastra ar trebui sa inceapa sa il vanda din aceeasi zi, sau cel putin de vinerea viitoare.

Desi Apple TV 4 are o multitudine de functii grozave, din pacate in Romania nu il veti putea cumpara cu telecomanda care controleaza Siri, versiunea pentru tarile fara suport pentru Siri neavand sistemul de cautare universala, astfel ca veti avea doar restul functiilor pentru telecomanda, fara Siri.

12 COMENTARII

  1. E diferența hardware la telecomanda pentru România sau doar limitări software din cauza localizării? Daca sunt conectat pe AppStore/iTunesStore US nu va funcționa Siri de pe telecomanda?

  2. @Lucian D.: Da, butonul unde ar trebui sa apara Siri are o alta iconita, in rest e la fel. Nu stiu ce se intampla daca te conectezi pe SUA, probabil va merge.

  3. Daca vreti telecomanda cu Siri, cumparati fara probleme din Franta sau Anglia.
    Doar ca o sa aveti 1 an garantie in loc de 2 cat ati avea pe persoana fizica in RO

  4. pai o sa ai app store, deci aplicatii speciale, stream de pe mac si pc(nu am testat cu pc), hbo go, iar daca fol vpn o sa ai restul netflix hbo hulu itunes si vor mai baga cu timpul

  5. “The same hardware will be shipped in all countries. In countries where Siri feature is not available, the Siri/Search button will open the onscreen search app instead.” de la Apple Staff user de pe Developer Forums