Angry Birds Seasons este disponibila GRATUIT in App Store

Angry Birds Seasons HD

  Angry Birds Seasons este o aplicatie lansata cu aproximativ 2 ani de zile in urma de catre compania Rovio in App Store, ea fiind gandita in ideea de a ne oferi episoade tematice pentru diverse sarbatori sau fiecare anotimp al anului.

O data la aproximativ 2 – 3 luni de zile cei de la Rovio o actualizeaza cu diverse niveluri tematice, cel mai recent dintre ele aducand posibilitatea de a juca intr-o lume creata in baza jocurilor din NBA.

Angry Birds Seasons is 5 years old! We’re celebrating with a spooky new episode, and a huge new update that makes Seasons totally free to download! Join the Angry Birds as they celebrate unique seasonal events from around the world! Enjoy the addictive physics-based gameplay you love, but with an exciting twist. For the latest update, THEY CAME FROM OUTER SPACE – it’s Invasion of the Egg Snatchers!

Aplicatia s-a dovedit a fi extrem de populara in lumea intreaga, in special in China, iar acum cei de la Rovio o ofera gratuit.

Angry Birds Seasons, este oferita GRATUIT in App Store-ul companiei Apple, astfel ca o veti putea in doua versiuni: una pentru iPhone si una pentru iPad.