61% dintre iDevice-uri au instalat iOS 9

ios 9 rata adoptie mare61% dintre iDevice-uri au instalat iOS 9 de la jumatatea lunii septembrie si pana in prezent, cifra fiind impresionanta daca ne uitam la modul in care a evoluat rata de adoptie a iOS 8 anul trecut, Apple avand foarte mari probleme in a-si convinge utilizatorii sa instaleze actualizarea.

Anul acesta compania Apple pare sa aiba parte de ceva mai multa atentie din partea utilizatorilor, astfel ca din moment ce aproape doua treimi dintre toate iDevice-urile ruleaza iOS 9 este clar ca sistemul de operare are suficient de multe functii atractive pentru utilizatori.

Fata de iOS 8, iOS 9 are mai putine probleme si necesita mai putin spatiu pentru instalare in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, asa ca actualizarea se face mult mai usor decat in cursul anului trecut, acest lucru fiind un motivator important pentru upgrade.

Daca ne uitam la Android 5.1, cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de catre Google, putem observa ca acesta are o rata de adoptie de doar 8%, deci de aproape 8 ori mai mica, iar asta pentru ca producatorii de terminale Android nu se grabesc sa ofere actualizari pentru utilizatori.

Articolul precedentAngry Birds Seasons este disponibila GRATUIT in App Store
Articolul următorPangu9 1.1 update a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.