Iata ce vanzari a avut Apple Watch in Q3 2015

vanzari apple watchAnalistii americani au oferit in cursul zilei de ieri estimarile lor privind vanzarile Apple Watch in Q3 2015, iar parerile lor sunt atat de diferite incat e greu de ales o cfira de vanzari care sa poata fi aleasa ca reprezentativa pentru ceas.

Tim Cook a refuzat sa ofere informatii privind cifrele de vanzari ale Apple Watch in Q4 2015 si acest lucru este perfect normal avand in vedere ca nici alti competitori nu ofera asemenea detalii, insa analistii cred ca Apple a vandut pana in 6 milioane de unitati.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, estimarile analistilor privind vanzarile Apple Watch incep de la 2.5 milioane de unitati si ajung pana la 6 milioane de unitati, discrepanta fiind enorma pentru ca vorbim si despre un numar restrans de analisti care si-au oferit parerea.

vanzari apple watch 1

Media estimarilor analistilor este de 3.95 milioane de unitati pentru vanzarile Apple Watch, insa cifra ar putea fi in realitate mult mai mica si asta pentru ca smartwatch-urile inca nu sunt produse chiar atat de populare pe pietele globale.

Apple va anunta luna aceasta rezultatele financiare pentru Q3 2015, Q4 2015 in anul sau fiscal, insa e putin probabil sa vedem si cifre privind vanzarile Apple Watch.