Care iPhone este impermeabil ? (Video)

test impermeabilitate iPhoneCare iPhone este impermeabil ? Aceasta intrebare si-o pune foarte multa lume in momentul de fata, iar cineva s-a gandit sa ne raspunda la intrebare printr-un test suprema de impermeabilitate pentru terminalele iPhone, el fiind vizibil mai jos.

iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S sunt bagate sub apa in acest text de impermeabilitate, iar in mod surprinzator iPhone 3GS a rezistat cel mai mult sub apa, in ciuda a tot ceea ce am vazut in ultimele saptamani.

Saptamanile trecute am aflat ca iPhone 6S este rezistent la apa, diverse teste confirmand acest lucru pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa acest clip video pune foarte mult la indoiala impermeabilitatea noului smartphone al celor din Cupertino.

Avand in vedere ca in septembrie am vazut multe clipuri video in care terminale iPhone 6S erau tinute sub apa chiar si cateva zeci de minute, este surprinzator sa vedem ca in acest clip un iPhone 6S devine inutilizabil dupa doar mai putin de 2 minute sub apa.

Voi ce parere aveti despre acest rezultat, dar si despre tot ceea ce am vazut in trecut ?