Prima Pagina Apple Iata din ce va fi compusa masina Apple

Iata din ce va fi compusa masina Apple

Iata din ce ar putea fi compusa masina AppleMasina Apple se afla in proces de dezvoltare in cadrul Apple si Tim Cook a spus ca schimbari majore vor veni pentru viitoarele masini, sistemele de conducere autonoma si renuntarea la combustibil fiind printre principalele noutati pregatite de catre producatorii de automobile.

Pentru a ne oferi o idee cu privire la ceea ce ar urma sa ofere masina Apple in viitor, o publicatie americana a creat o lista de posibili furnizori de componente pentru noua masina a celor din Cupertino, fara a avea confirmarea lor privind parteneriatul cu Apple.

Conforma cestei liste, caroseria masinii ar putea fi produsa de catre companiile Roush, Delphi, Edison2, Atieva sau Renovo Motors, cei de la Roush furnizand deja caroseria pentru masinile autonome testate de catre compania Google pe drumurile americane de cativa ani.

Cei de la Renovo au prezentat recent o masina autonoma dezvoltata in colaborare cu cercetarori ai Stanford, ea fiind capabila sa faca drift-uri, deci exista potential pentru a folosi sisteme de acest gen pe drumurile publice, dar nu chiar in momentul de fata.

In ceea ce priveste Atieva, vorbim despre o companie produsa de catre un fost vicepresedinte Tesla, el convingand diversi angajati ai companiei sa colaboreze pentru dezvoltarea de baterii de urmatoare generatie care pot fi utilizate in masinile electrice ale viitorului.

Iata din ce ar putea fi compusa masina Apple 1

In ceea ce priveste componentele interne ale masinii, cei de la Continental, Bosch sau Frimo sunt listati, Bosch fiind un furnizor principal de echipamente pentru o multitudine de producatori de masini, inclusiv sistemul care transforma masinile Tesla in autovehicule autonome.

Continental pe de alte parte produce pentru Tesla componente care sunt utilizate in sisteme de franare, de accelerare sau de directie, astfel ca Apple ar puea colabora cu un producator cu foarte multa experienta in spate pentru a colabora cu un producator ca Apple.

In final, cei de la Nvidia ar putea furniza echipamente necesare pentru sistemul de conducere autonoma, Tesla si Google fiind doar doi dintre clientii sai, insa alte brand-uri de lux ar folosi deasemenea echipamente capabile sa proceseze date preluata de la pana la 12 camere montate in jurul propriilor masini.

Practic Apple ar putea colabora cu o multitudine de companii cu experienta mare in domeniul producerii de automobile, insa ramane de vazut ce va alege in final.

 • Srb Srb

  Eu zic ca ne putem astepta odata cu zvonurile din ce in ce mai multe pe piata,,deja sa vedem in prezentari masini google sau samsung. Am impresia ca asa a fost si cu ceasul

 • Costi

  stai linistit ca nu e apple prima,google lucreaza de mult la o masina autonoma..

 • Olimpiu

  Eu astept Huawei Cabrio 🙂

 • Sym

  Da, srb, ai impresia…
  Intr-adevar asa a fost si cu ceasul dar si cu televizorul Apple: unii fac concepte altii fac productie.
  Acum lasand impresiile deoparte, marketingul Apple are toate sansele sa faca masinile electrice populare. Daca va reusi atunci Apple va intra in istorie pe usa din fata.

 • Srb Srb

  doar tv a ramas proiectie momentan din moment ce ceasul a iesit pe piata dupa 4 ani de zvonuri. mai ramane tv.

 • Srb Srb

  pai da dar ca si cu apple watch , dupa 4 ani de zvonuri a aparut.
  ca in cei 4 ani de zvonuri au scos multi altii repede e altceva
  ma intreb daca pana cand lanseaza apple masina daca google sau samsung scot inainte 1 model sau mai multe

 • Eu.G

  Samsung are masini scoase, dar sunt pt piata din China sau din Coreea, nu stiu exact.
  Stiu ca au mai multe modele au si Suv-uri :))

  Sunt pe absolut orice piata :)) produc tancuri,armament, vapoare :)) tot ce se poate :))

  Personal mi se pare incredibil ca o companie sa-si faca loc pe atat de multe piete.

 • icetkk

  Te plătesc la numărul de comentarii, în sensul de o patruzecime de cent per comentariu, sau ești plătit la target? Faci de-o pâine pe zi din asta? Merită? Ajungi să crezi ce ești îndemnat să răspândești?
  E evident că faci parte din regimentul de postaci Samsung, care inundă net-ul românesc de “reclamă” Samsung.
  Regiment care face parte din armata mondială de postaci Samaung, care inundă net-ul mondial.
  Nu mă înțelege greșit, nu te condamn în niciun fel, cu toții mâncăm că&#t într-un fel sau altul pentru a ne întreține, unii mai mult, alții mai puțin, nu contează până la urmă.

 • Pingback: Noi detalii despre masina Apple | iDevice.ro()