Dubai are cel mai mare Apple Store din lume

Apple Store Dubai cel mai mare din lumeDubai are cel mai mare Apple Store din lume, Mall of Emirates fiind gazda noului magazin al companiei americane, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum arata el si cum isi va primi vizitatorii incepand de joi.

Noul Apple Store din Dubai este o copie destul de fidela a magazinului deschis de catre compania Apple in Bruxelles cu doar cateva saptamani in urma, deci vorbim despre aceeasi copaci din interior si aceleasi mese care au parti ce se deschid automat pentru a permite incarcarea terminalelor.

Joi Apple Store Covent Garden din Londra isi va pierde titlul de cel mai mare Apple Store din lume, asta chiar daca jurnalistii care au vizitat locatia sustin ca magazinul nu pare a fi chiar atat de mare precum il promoveaza compania Apple, insa probabil totul tine de perspectiva fiecaruia.

Voi ce parere aveti despre cel mai mare Apple Store din lume ?

1 COMENTARIU

  1. Pai ce parere sa avem?!?!? Eu cu baietii mergem la carciuma unde nu sunt copaci naturali in interiorul ei…Nici la Mariott nu ai asa ceva . Fiind spatios si cu copaci iti da senzatia de relaxare