CEO-ul Fiat Chrystler crede in masina Apple

CEO Ferrari masina AppleCEO-ul Fiat Chrystler crede ca Apple va lansa o masina autonoma si electrica in viitorul nu foarte indepartat, el facand afirmatia in cadrul unui interviu acordat celor de la CNBC in SUA in cursul zilei de astazi, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

Sergio Marchionne este CEO-ul Fiat Chrystler si presedinte al consiliului de administratie al Ferrari, el considerand ca Apple nu va produce singura masina, ci se va baza pe fabricile altor producatori de automobile pentru a-si aduce masina pe piata in anii urmatori.

In aceeasi masura Sergio Marchionne sustine ca Apple nu a contactat compania sa in vederea incheierii unui posibil parteneriat pentru fabricarea masinii Apple, CEO-ul Fiat Chrystler sustinand ca nu este interesat sa fie platit cu o suma mica de bani pentru a produce masina altei companii.

Marchionne sustine ca este deschis in continuare la noi colaborari cu Apple pentru extinderea suportului CarPlay si eventuala implementare a Android in propriile masini, asa ca va fi interesant de vazut ce vor aduce viitoarele autonomie ale producatorului.

In momentul de fata se preconizeaza ca masina Apple va fi lansata pana la sfarsitul anului 2017 pe piata, peste 1000 de angajati ai celor din Cupertino lucrand in cadrul acestui proiect si va fi extrem de interesant de vazut ce vor reusi ei sa ne ofere.