Prima Pagina Cydia Substrate Cydia Substrate 0.9.6100 a fost lansat

Cydia Substrate 0.9.6100 a fost lansat

Cydia Substrate 0.9.6100Cydia Substrate 0.9.6100 a fost lansat in cursul acestei seri de catre saurik, noua versiune a pachetului fiind oferita la doar cateva ore dupa ce Pangu9 pentru Mac a fost lansat de catre hackerii Pangu Team.

Conform lui saurik, Cydia Substrate 0.9.6100 blocheaza anumite extensii pentru iOS 9 care nu sunt 100% compatibile cu noua versiune a sistemului de operare si pot genera blocaje ale sistemului de operare si implicit ale terminalelor noastre, asa ca el trebuie facut chiar acum.

Separat, Cydia Substrate 0.9.6100 rezolva si unele probleme ale anumitor pachete care nu pot folosi in mod corect anumite procese ale iDevice-urilor, ea aducand si suport pentru cea mai recenta versiune a platformei Cycript.

0.9.6100 blocks extensions on iOS 9 that are guaranteed to crash some key processes (such as Cydia), will inject into too many processes (due to a mismatched filter), or which will lead to subtle bugs (by invalidating the codesign of the target process). This new version also fixes some issues developers were seeing attempting to hook functions in particularly well-sandboxed processes, and adds support for the latest version of Cycript (which now runs Substrate as an injection vector).

Cydia Substrate 0.9.6100 este disponibil pentru descarcare din Cydia.

UPDATE: Versiunea 0.9.6101 a fost lansata pentru a rezolva probleme ale Cycript.

 • adikenzie

  Deja este 0.9.6101 . Nu se verifica informatia inainte de publicare?..

 • huricanne1

  Bine bah smechere, omu’ vrea sa ne ajute si te-ai gasit tu sa-l certi !!! Asa mare importanta are ca e 6100 sau 6101 ? De parca te-ai pricepe…

 • manool

  bai frate cum stau unii numai sa vineze timpenii
  zaone rullzzz

 • Articolul a fost scris la 9 fara 10, tu vii la 9 jumate si… e posibil sa se fi actualizat, dar nu verifici data de publicare inainte de a comenta ?
  Nu e vina mea ca saurik lanseaza actualizari mai des decat Apple.

 • adikenzie

  Ooo stai linistit, chiar ma pricep. Nu am nimic personal cu zaone, nu caut tampenii, dar vad ca articolele astea is doar luate de pe alte site-uri si rescrise aici in romana. Dupa aparitia 6100, la 5 minute distanta a aparut 6101. Se vede ca nu se testeaza.