Prima Pagina Orange Dacia Duster Connected by Orange vine cu internet inclus

Dacia Duster Connected by Orange vine cu internet inclus

Dacia Duster Connected by OrangeDacia Duster Connected by Orange a fost prezentata in cursu acestei seri de catre Dacia, producatorul de automobile lansand prima masina din Romania ce este vanduta impreuna cu un abonament de internet mobil 4G.

In imaginile acestui articol puteti vedea noua Dacia Duster Connected by Orange, masina fiind produsa in editie limitata, Orange Romania oferindu-ne clientilor Dacia un CarFi Huawei care le ofera posibilitatea de a naviga pe internet in reteaua 4G a Orange Romania.

Achizitionarea Dacia Duster Connected by Orange ii aduce clientului un abonament de internet mobil nelimitat cu 12 GB de trafic de date la viteze 4G, abonamentul fiind valabil timp de 2 ani de la data achizitiei masinii fara alte beneficii suplimentare in afara traficului de internet oferit gratuit.

CarFi-ul trebuie conectat permanent in locasul in care incalziti bricheta masinii pentru a fi functional, deci nu are baterii incluse, astfel ca are nevoie de curent electric permanent pentru a fi functional, acesta fiind unul dintre dezavantajele intregului sistem gandit de catre cei de la Dacia si Orange.

Dacia Duster Connected by Orange 5

Dacia Duster Connected by Orange este produsa in editie limitata cu un sistem de asistenta video la parcare ce ii permite soferului sa vada in sistemul de navigatie un feed video din spatele masinii impreuna cu linii de ghidare care il ajuta sa parcheze mult mai usor.

Dacia Duster Connected by Orange 4

Separat de acestea, Dacia Duster Connected by Orange are un set de jante speciale si o tapiserie eleganta care este disponibila doar in acest model, el fiind comercializat in versiunea de baza la preturi ce incep de la 15.000 de euro cu TVA inclus.

Dacia Duster Connected by Orange 2

Practic, Orange si Dacia au incheiat un parteneriat pentru Dacia Duster Connected by Orange si ofera un CarFi gratuit celor care cumpara masina, el venind cu un abonament de internet 4G gratuit pe 2 ani de zile, insa acelasi lucru poate fi cumparat separat de oricine de la Orange.

Ideea in sine nu este una revolutionara, insa ea va impulsiona alti producatori de masini sa incheie parteneriate similare si eventual sa combine functiile masinilr cu conexiunile de internet oferite de catre diversi operatori, iar abia de atunci lucrurile vor deveni cu adevarat interesante.

Voi ce parere aveti despre Dacia Duster Connected by Orange ?

 • VYC

  Pe romaneste “o frectie la picior de lemn”. Un dvd player cu display mare si intrare AV 700-800lei , o camera la numar 100-150lei si wifi care este in portul la bricheta de la orange. Care este investitia totala? Asta se poate face si pe un trabant 😂
  In era masinilor care se conduc singure , se parcheaza singure , etc , au ajuns si romanii la camera pt. mers inapoi. Inventie mare 😀

 • georgeB

  Da cotiera, unde-i cotiera?!?!??😜

 • VYC

  Mirabox este o cutiuta pe care am dat 300€. Are intrare video pt camera,streaming audio/video wifi direct de pe telefon pe display-ul masinii si incorporat modem LTE pt. Internet tot pe acelasi wifi. Plus ca are are iesiri video pt. Ecrane in tetiere (desene animate sau filme pt copii din spate , rulate direct de pe telefon). Abonamentul telkom germania este de 40€ pe luna cu 10gb. Si acum vine intrebarea…. Pt. Ce sa platesc poate 3 mii de euro pentru un nimic din optiunile de mai sus pe o Dacie 😂😂😂

 • RaduD

  Eu nu cred ca au vrut sa rupa gura targului cu aceste noutati, ci doar sa vina in intampinarea nevoilor clientilor. Chiar si un Duster cu aceste facilitati, devine interesant pe segmentul lui.

 • Roby

  imi cumpar masina doar pt internet :))