Primele jocuri Nintendo pentru iOS apar maine

Jocuri Nintendo iPhonePrimele jocuri Nintendo pentru iOS vor fi lansate maine in App Store si pe diverse alte platforme, celebra companie fiind in sfarsit pregatita pentru a oferi titlurile sale pe diverse terminale mobile de pe glob.

Deocamdata nu se stie sigur ce jocuri va lansa compania Nintendo pentru platformele iOS sau Android maine, insa stim inca de la inceputul acestui an ca unele dintre cele mai populare titluri ale sale vor fi portate in afara platformei proprii, asa ca sigur vom avea ceva bun de incercat.

Dupa ani de zile in care Nintendo s-a concentrat exclusiv pe propria platforma pentru jocuri, compania incearca acum sa obtina noi venituri din portarea jocurilor sale pe alte platforme, ele fiind dezvoltate de catre inginerii japonezilor, astfel ca ar trebui sa avem parte de cea mai buna calitate.

Pana in martie 2017 compania Nintendo va lansa 7 jocuri proprii pe platformele iOS  si Android, fara a specifica insa si despre ce titluri va fi vorba, astfel ca ramane sa vedem maine ce anume vom putea cumpara, jocurile urmand a fi vandute in magazine, nu dezvoltate in baza modelului freemium.

Nintendo Co. is set to unveil its first videogame for smartphones on Thursday, a day after weaker-than-expected financial results underscored the company’s need to develop new business to support its struggling console operations.

Noul CEO al celor de la Nintendo a refuzat sa ofere astazi detalii despre ceea ce va oferi compania sa incepand de maine, astfel ca doar dupa publicarea comunicatelor de presa privind disponibilitatea jocurilor vom sti ce anume va fi oferit si la ce preturi.

Voi ce jocuri Nintendo asteptati ?