Orange devine partener oficial UEFA EURO 2016

Orange partener UEFA Euro 2016Orange devine partener oficial UEFA Euro 2016, operatorul de telefonie mobila fiind sponsor global si furnizor de servicii de telecomunicatii pentru cel mai important eveniment fotbalistic al anului 2016 in Europa.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Franta si era normal sa devina unul dintre partenerii evenimentului, iar din moment ce Romania a reusit printr-o minune sa se califice la UEFA EEURO 2016, evenimentul va fi unul foarte important si pentru noi.

Detalii suplimentare despre implicarea Orange in UEFA Euro 2016 aveti in comunicatul de presa de mai jos.

ORANGE se alătură UEFA EURO 2016™ ca sponsor global și furnizor oficial de servicii de telecomunicații

Paris, 28 octombrie 2015. UEFA și Orange au plăcerea să anunțe că Orange se alătură, în mod oficial, programului comercial UEFA EURO 2016™ ca sponsor global cu drepturi exclusive la nivel internațional, urmând să fie, de asemenea, furnizorul oficial de servicii de telecomunicații al acestei competiții.

Conectăm oamenii la ceea ce este important pentru ei

UEFA EURO 2016™ este a doua ediție la care Orange colaborează cu UEFA la cel mai important eveniment de fotbal al Europei și cel de-al treilea cel mai important eveniment sportiv la nivel global. Ca parte a campaniei sale pentru UEFA EURO 2016™, Orange va dezvolta oferte exclusive prin care va oferi clienților oportunitatea de a se conecta la ceea ce este esențial pentru ei.

Furnizor oficial de servicii de telecomunicații al UEFA EURO 2016™

În calitate de furnizor oficial de servicii de telecomunicații, Orange va oferi toate serviciile de comunicații fixe și wireless ale competiției. Acest lucru include responsabilitatea de a oferi transmisiunea live a meciurilor de pe cele 10 stadioane din Franța către televiziuni și fanii din întreaga lume, precum și asigurarea conectivității pentru personal, oficiali, media, arbitri și voluntari prin aproximativ 25.000 de puncte de acces și servicii mobile pe parcursul turneului.

Peste 800 de ingineri și experți de la Orange vor fi dedicați bunului mers al UEFA EURO 2016™.

Beatrice Mandine, vicepreședinte senior executiv responsabil de comunicare și brand, a spus: “EURO 2016™ va fi una din cele mai conectate competiții pe care le-a vazut fotbalul până acum și suntem mândri că suntem în măsură să ajutăm Franța să organizeze și să găzduiască evenimentul. Fotbalul și sportul nasc adevărate pasiuni, așa că sunt încântată că Orange poate aduce aceste jocuri mai aproape de fanii și clienții din întreaga lume. Sponsorizarea competiției este doar un start al noii moșteniri pe care Orange o clădește pentru a conecta oamenii la ceea ce este important în viața lor.”

Guy-Laurent Epstein, director de marketing al UEFA Events SA, a spus: “Suntem foarte bucuroși să primim Orange în rândul Partenerilor Globali ai UEFA EURO 2016. Prin transmisiunea TV oferită de Orange, fanii din întreaga lume vor putea trăi emoția competiției la cel mai înalt nivel. În paralel, parteneriatul va ajuta UEFA să ofere cel mai digitalizat și conectat eveniment de până acum. Suntem încântați să primim un adevărat partener care va juca un rol esențial pentru succesul competiției și experiența globală a fanilor.”