Cum instalez iOS 9.2 beta 1 pe iPhone sau iPad

Instalare iOS 9.2 beta 1 iPhone si iPadiOS 9.2 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple si daca esti curios sa afli cum instalezi iOS 9.2 beta 1 pe iPhone si iPad, ei bine poti face acest lucru chiar acum direct de pe calculatorul tau, ipsw-urile fiind disponibile pentru descarcare din noaptea trecuta.

V-am spus aseara ca iOS 9.2 beta 1 este disponibil exclusiv pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, deci o versiune public beta nu a fost deocamdata lansata, asa ca faceti insatalarea pe propria raspundere fara sa va plangeti de ceea ce nu merge.

Tot aseara v-am spus si ca iOS 9.2 beta 1 nu aduce noutati importante pentru noi, compania Apple axand aceasta actualizare pe o usoara imbunatatire a performantelor si pe rezolvarea diverselor probleme pe care iPhone, iPad si iPod Touch-urile le au in momentul de fata.

Pana acum compania Apple a permis instalarea iOS 9 beta fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS, astfel ca teoretic ar trebui sa puteti instala iOS 9.2 beta 1 fara probleme, asta si pentru ca o versiune public beta va fi disponibila in curand.

Cum instalez iOS 9.2 beta 1 pe iPhone sau iPad

Inainte de a instala iOS 9.2 beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch este foarte indicat sa faceti un backup terminalelor voastre cu iTunes sau iCloud, asta deoarece in caz de esec va trebui sa reveniti la acele versiuni ale sistemului de operare.

In aceeasi masura, daca nu mai stiti parola Apple ID-ului cu care ati logat terminalele la Find My iPhone sau aveti nevoie de jailbreak pentru dispozitivele voastre, trebuie sa evitati acest proces deoarece veti pierde jailbreak-ul, iar acum nu se stie cat timp veti mai putea instala iOS 9.0.2.

Poti nstala iOS 9.2 beta 1 pe iPhone si iPad urmand pasii de mai jos :

  1. Descarcați iOS 9.2 beta 1 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 9.2 beta 1 descărcat anterior.

Dupa ce iTunes finalizeaza procedura ar trebui sa aveti instalat iOS 9.2 beta 1 pe iPhone sau iPad si puteti beneficia de tot ceea ce ofera aceasta versiune a sistemului de operare pentru terminalele noastre.