Apple Store Dubai – cel mai mare Apple Store

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lumeCel mai mare Apple Store a fost deschis oficial astazi in Mall of the Emirates din Dubai, compania Apple creand un magazin potrivit pentru luxul cu care sunt obisnuiti locuitorii din aceasta parte a lumii, iar in imaginile de mai jos puteti vedea exact despre ce vorbesc.

Fiind o replica fidela a Apple Store Bruxelles, noul Apple Store din Dubai a fost deschis in prezenta vicepresedintelui senior al diviziei de retail din cadrul Apple, Angela Ahrendts, el avand o suprafata totala de 4650 de metri patrati.

Conform vicepresedintelui Apple, noul Apple Store este capabil sa serveasca orice clienti in 26 de limbi de circulatie internationala, astfel ca aproape orice persoana care va intra in Mall of the Emirates va avea posibilitatea de a beneficia de ajutorul angajatilor celor din Cupertino pentru a repara sau cumpara produse.

Separat de Apple Store-ul din Mall of the Emirates, compania Apple a deschis un magazin separat in Abu Dhabi, acesta avand dimensiuni mult mai mici, insa acelasi lux impunator, imaginile de mai jos fiind pentru cel mai mare Apple Store din lume, cel din Dubai.

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 1

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 2

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 3

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 4

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 5

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 7

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 8

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 9

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 10

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 11

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 12

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 13

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 14

4 COMENTARII

  1. Am fost astăzi din întâmplare,fără sa știu ca este cel mai mare Apple store. Am stat la o coada destul de lunga si nu am plecat fără sa îmi achiziționez noul IPh 6s❤️❤️

  2. Cea ce multi nu stiu este ca moneda locală, Dirham-ul, este foarte apropiată ca valoare de leul românesc, iar pentru electronice in UAE nu plătește TVA 😉 Asa ca prețurile sunt putin mai mari ca Apple store USA. Ca sa va faceți o idee : iPhone 6S 16 GB costa 2600 Dirham adică 2860 RON, iar cel de 64 GB costa 3000 Dirham adică 3300 RON. Singurul lucru deranjant este toate device-urile achiziționate din UAE au functia FaceTime dezactivată. Motivul – legile tării.

  3. Si cine cumpara din dubai, nu beneficiaza de garantie in UE.
    Confirm ai eu preturile avizate de “mihnea”.
    Am achizitionat un 6s de 16gb la 2700 dirhami, dar l-am cumparat din cartierul deira (un fel de bucur obor), nu din apple store.
    Can am ajuns in romania l-a vandut cu 3100 lei, pentru ca nu beneficiam de garantie la el in UE.