Samsung Galaxy View – tableta cu ecran de 18 inch

Samsung Galaxy ViewSamsung Galaxy View este raspunsul companiei Samsung pentru tableta iPad Pro anuntata de catre cei de la Apple in toamna anului trecut si vorbim despre o tableta cu ecran de 18 inch facuta avand streaming-ul video in minte.

Desi vorbim despre o tableta cu ecran de 18 inch, Samsung Galaxy View va fi comercializata de catre compania Samsung in SUA la pretul de doar 599 de dolari, mai mic decat cel ce urmeaza sa fie practicat de catre Apple pentru iPad Pro, desi tableta sa este mult mai mica.

Desi are un ecran cu diagonala de 18 inch, Samsung Galaxy View are o rezolutie de doar 1920 x 1080 pixeli, are un procesor octa-core 1.6 GHz si 2 GB RAM, astfel ca performantele nu vor fi chiar atat de grozave, iar autonomia va fi deasemenea mica din cauza bateriei de doar 5700 mAh.

Pentru a putea face streaming video de lunga durata pe Samsung Galaxy View tableta trebuie sa stea mai tot timpul conectata la o sursa de curent deoarece un ecran de 18 inch cu luminozitate ridicata va consuma foarte rapid bateria de doar 5700 mAh, insa asa este explicat pretul mic.

In baza informatiilor existente pentru Samsung Galaxy View se pare ca vorbim despre un nou produs Samsung gandit de inginerii mai slabi din echipa companiei coreene, altfel e greu de spus cine ar lansa cu mintea limpede o tableta cu ecran de 18 inch, rezolutie 1080p si baterie de 5700 mAh.

Voi ce parere aveti despre Samsung Galaxy View, dar mai ales despre sistemul special gandit pentru a putea tine tableta in mana cand o mutati ?

Samsung Galaxy View 1