Eddy Cue vorbeste despre Apple TV 4 (Video)

Eddy Cue Apple TV 4Apple TV 4 va fi lansat oficial maine de catre compania Apple si dimineata v-am prezentat primele review-uri pentru Apple TV 4, insa acum vorbim despre un interviu dat de catre Eddy Cue, vicepresedintele senior care conduce divizia de servicii de internet a Apple.

Discutand cu cei de la CNN, Eddy Cue explica de ce Apple considera ca aplicatiile sunt viitorul Apple TV 4, produsul fiind un accesoriu pentru majoritatea oamenilor deocamdata, Apple incercand totusi sa-l transforme intr-o alternativa pentru abonamentele clasice de televiziune.

Apple incearca de cativa ani sa creeze un serviciu de streaming audio care sa aiba la baza abonamente TV, insa marile trusturi media din SUA au opus opozitie puternica pana acum, Cue refuzand totusi sa discute despre posibilele negocieri dintre Apple si trusturile.

Intrebat daca Apple va finanta producerea de filme sau show-uri TV, asa cum s-a zvonit acum cateva saptamani, Eddy Cue a afirmat ca Apple se concentreaza pe dezvoltarea de tehnologii si produse inovatoare, lasandu-i pe dezvoltatori sa aiba grija de continut.

Desi in esenta vorbim despre o negare a unor posibile investitii facute de catre compania Apple pentru a crea continut multimedia exclusiv pentru Apple TV 4, realitatea este ca managerii Apple au mai negat in trecut informatii din presa, desi ele s-au dovedit a fi adevarate.

We love working with our partners. We’re great at technology, and they’re great at creating content, and we think that’s a great partnership to have.

Cu toate acestea, ceea ce trebuie inteles din interviu este ca Apple TV 4 ramane un produs important pentru Apple, compania americana punand foarte mare accent pe aplicatii si incercand sa creeze un abonament digital pentru televiziune.