Apple TV 4 a fost lansat pentru precomanda

Apple TV 4 lansatApple TV 4 a fost lansat pentru precomanda de catre compania Apple, cei din Cupertino oferindu-le incepand de astazi tuturor utilizatorilor posibilitatea de a comanda noul produs, el urmand a fi livrat incepand cu 30 octombrie in diverse tari de pe glob.

Apple TV 4 este disponibil pentru precomanda in aproape toate tarile care au Apple Store Online, lansarea oficiala urmand a avea loc in peste 80 de tari de pe glob, printre care teoretic ar trebui sa se afle si Romania desi deocamdata niciun reseller local nu a anuntat inca acest lucru.

Apple TV 4 are preturi ce incep de la 180 de dolari pentru versiunea de 32 GB si 230 de dolari pentru versiunea de 64 GB, insa din pacate nu toate functiile noului produs vor fi disponibile in toate zonele geografice, Apple oferind Siri si sistemul de cautare universala doar in anumite tari.

Toate tarile in care este vandut Apple TV 4 vor primi aceleasi componente, doar ca in tarile care nu au suport oficial pentru Siri telecomanda nu va avea iconita Siri pe unul dintre butoane, iar apasarea sa nu va deschide sistemul de cautare universala al tvOS.

Acestea fiind spuse, daca Apple TV 4 va fi lansat pe 30 octombrie si in Romania voi reveni cu detalii.