Prima Pagina iOS 9.2 Instalare iOS 9.2 public beta 1

Instalare iOS 9.2 public beta 1

Instalarea iOS 9.2 public beta 1iOS 9.2 public beta 1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple si chiar din acest moment puteti face instalarea iOS 9.2 public beta 1 pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch-uri care sunt compatibile cu iOS 9.

Instalarea iOS 9.2 public beta 1 nu va aduce pentru terminalele voastre modificari majore fata de iOS 9.1 sau iOS 9.0.2 deoarece Apple nu a implementat schimbari importante in aceasta actualizare, concentrandu-se doar pe rezolvarea problemelor de functionare si performante.

Instalarea iOS 9.2 public beta 1 nu va afisa functii noi pentru terminale voastre, nu va imbunatati autonomia bateriei si nu va creste viteza de navigare pe internet, practic trecerea de la iOS 9.1 la iOS 9.2 neaducand vreo diferenta vizibila sau usor de simtit in tot ceea ce faceti.

Instalarea iOS 9.2 public beta 1

Instalarea iOS 9.2 public beta 1 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.2 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.2 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

LIKE
Articolul anteriorEddy Cue vorbeste despre Apple TV 4 (Video)
Urmatorul articolFacebook Messenger 46 update a fost lansat