iOS 9.0.2 nu mai poate fi instalat

iOS 9.0.2 SHSH blocat instalare imposibilaiOS 9.0.2 nu mai poate fi instalat incepand din cursul noptii trecute, compania Apple blocand semnarea SHSH-urilor pentru aceasta versiune a sistemului de operare, deci nimeni nu mai poate reveni la ea in momentul de fata.

iOS 9.0.2 este ultima versiunea a iOS 9 pe care se poate face jailbreak cu ajutorul programului Pangu9, astfel ca Apple a blocat complet posibilitatea utilizatorilor de a mai beneficia de jailbreak in cazul in care nu aveau o versiunea a iOS 9, iOS 9.0.1 sau iOS 9.0.2 instalata deja in terminale.

iOS 9.0.2 nu mai poate fi instalat nici daca aveti SHSH disponibil pentru terminalele voastre, nici daca ati incerca sa utilizati programul odysseusOTA 2 pe terminalele compatibile, instalarea fiind imposibila indiferent cum priviti situatia in momentul de fata.

Avand in vedere ca iOS 9.1 a fost lansat acum mai bine de o saptamana, era normal ca Apple sa blocheze semnarea de SHSH-uri pentru iOS 9.0.2, asa ca nu trebuie sa va mirati de decizia luata de catre cei din Cupertino, ea fiind destul de normala in conditiile date.

In momentul de fata o solutie de iOS 9.1 jailbreak nu exista si Apple testeaza deja iOS 9.2 pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, asa ca nu se stie cand ar urma sa fie lansat acest program pentru utilizatori, insa exista informatii ca el ar fi in lucru si va fi disponibil.

Concluzionand, iOS 9.0.2 nu mai poate fi instalat.