iPad Pro – posibila data de lansare

ipad pro data lansareiPad Pro ar trebui sa fie lansata la inceputul lunii noiembrie de catre compania Apple, insa pana acum nu au fost oferite informatii cu privire la data la care noul produs ar trebui sa fie disponibil pentru utilizatori.

In ciuda acestui lucru, compania Apple le-a cerut angajatilor din echipa Apple Care sa termine training-urile pentru lansarea iPad Pro pana in data de 6 noiembrie, adica vinerea viitoare, astfel ca ea si-ar putea face aparitia in acea data in magazinele online si fizice ale companiei Apple.

De obicei compania Apple isi pregateste angajatii pentru lansarea unui produs cu aproximativ doua saptamani inainte ca el sa fie disponibil pentru achizitie, deci exista sansa ca iPad Pro sa fie lansata pe data de 6 noiembrie sau poate chiar o saptamana mai tarziu, pe data de 13 noiembrie.

Separat de informatiile privind posibila data de lansarea a iPad Pro, compania Apple a anuntat si o modificare a modului in care poate fi incarcat Apple Pencil, oferindu-le utilizatorilor un nou adaptor care le va permite sa incarce dispozitivul cu orice fel de cablu Lightning.

Daca pana recent utilizatorilor li s-a spus ca vor putea incarca noul Apple Pencil doar prin conectarea la tableta iPad Pro, ei bine compania Apple va include un adaptor special in cutia sa si va permite incarcarea cu un cablu Lightning de la orice sursa de curent existenta.

iPad Pro va fi pusa in vanzare in SUA la preturi incepand de la 799 de dolari pentru versiunea de 32 GB, un Apple Pencil urmand a costa 100 de dolari.

1 COMENTARIU