tvOS pentru Apple TV 4 a fost lansat

tvOS Apple TV 4tvOS pentru Apple TV 4 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple cu doar cateva ore inainte ca noul produs sa fie disponibil pentru achizitie prin Apple Store-urile din diverse zone de pe glob.

Dupa cum v-am spus deja si in articolul pentru primele review-uri ale Apple TV 4, tvOS aduce pentru Apple TV 4 noul App Store si sistemul de cautare universala prin intermediul Siri, plus o interfata imbunatatita prin care pot fi afisate informatiile disponibile pentru el.

Daca pana astazi nu puteau fi cautate aplicatiile pentru Apple TV 4 deoarece un App Store nu exista, iata ca acum tvOS este oficial disponibile si oricine va putea cauta aplicatii dupa ce va intra in posesia Apple TV 4 dupa lansarea ce urmeaza sa aiba loc maine.

tvOS pentru Apple TV 4 poate fi descarcat de catre oricine prin acest link, aceasta versiune a sistemului de operare fiind prima lansata de catre compania Apple, ea necesitand instalarea prin intermediul iTunes cu un restore complet facut dispozitivului.

UPDATE: Asa arata si modul de instalare al aplicatiilor, el fiind identic cu cel oferit de catre iOS.

instalare aplicatii Apple TV 4