iPad Pro – cantitati limitate comandate de Apple

iPad Pro - cantitati limitate comandate de AppleiPad Pro va fi disponibila in cantitati limitate in momentul lansarii, compania Apple neavand chiar atat de multa incredere in noul sau produs, astfel ca a facut comenzi reduse de unitati la partenerii sai asiatici.

iPad Pro urmeaza sa intre in vanzare in luna noiembrie in diverse locatii de pe glob, insa Apple nu estimeaza ca foarte multa lume va fi interesata sa cumpere noul produs, in principal din cauza pretului de vanzare foarte mare practicat pentru el.

iPad Pro este vanduta la preturi ce incep de la minim 800 de euro in Europa, un pret foarte mare pentru o tableta, iar daca luam in caclul si pretul Apple Pencil, plus cel al Smart Keyboard, mai adaugam inca peste 270 de euro la pretul de baza al produsului americanilor.

Conform informatiilor oferite de catre partenerii celor din Cupertino, doar 2.5 milioane de unitati ale iPad Pro au fost comandate pana in momentul de fata pentru vanzare, acesta fiind numarul maxim de unitati pe care Apple estimeaza ca il va comercializa pana in 2016.

Currently, Apple only placed orders for fewer than 2.5 million units for the iPad Pro before the end of 2015 and the volume for the first quarter of 2016 is expected to be even lower if demand for the device during the year-end holidays is weaker than expected.

Mai mult decat atat, numarul de unitati comandate de catre Apple pentru Q1 2016 este mult mai mic decat cel comandat pentru Q4 2015, insa acest lucru este normal pentru un inceput de an in care vanzarile scad pentru toate categoriile de produse.

iPad Pro nu este unul dintre produsele Apple pentru care cineva se asteapta sa se inregistreze recorduri de vanzari, insa pentru ca vorbim despre un produs nou, popularitatea sa va afecta serios pretul actiunilor Apple, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile.