Prima Pagina Apple A doua aplicatie Android a Apple si primirea din Google Play

A doua aplicatie Android a Apple si primirea din Google Play

Apple BeatsPill+ AndroidAstazi compania Apple si-a lansat cea de-a doua aplicatie pentru platforma Android, ea fiind dedicata controlarii difuzoarelor Beats Pill+, insa desi ea are o functionalitate reala, utilizatorii Android n-au primit-o cu foarte multa caldura.

Desi deocamdata doar cateva zeci de rating-uri au fost oferite pentru aplicatie, majoritatea dintre ele sunt negative si au doar o stea, ele venind de la oameni care pur si simplu doreau sa spuna ceva rau de compania Apple, acealasi lucru intamplandu-se si cu aplicatia Move to iOS.

In cazul acelei aplicatii exista peste 30.000 de comentarii negative lasate de catre utilizatori, cifra potrivindu-se procentul de 30% dintre noii detinatori de iPhone-uri din Q3 2015, acestia venind din randul posesorilor de terminale Android si reprezentand un record pentru Apple.

In momentul de fata se pare ca indiferent ce aplicatie va lansa compania Apple in Google Play, ea va avea in fata opozitia foarte mare a utilizatorilor Android, acestia dorind pur si simplu sa critice compania prin comentarii negative cu nota de o stea, fara a spune ceva despre functionalitatea aplicatiei.

Nu acelasi lucru se intampla si in App Store unde aplicatiile Google sunt tratate complet diferit de catre posesorii de iDevice-uri, insa vorbim despre mentalitati diferite, oameni diferiti si un nivel de inteligenta diferit pentru utilizatorii fiecarui tip de platforma in parte.

 • Srb Srb

  diferenta de calitate a oamenilor

 • cosmin

  Pai ce ofera google pe orice platforma si ce aplicatii ofera apple pe platforma google. In primul rand bucurativa de cloud de la google si toate functii google drive gratuit ca la microsoft le platesti si alternativa lui apple pentru pachetul office e de rahat si cu bani.

 • Viorel Predatorul

  Clar că nu există nicio comparație între calitatea şi utilitatea aplicațiilor Google pentru iOS și a celor Apple pentru Android. Să nu uităm că fără Google, iOSul ar fi mai anost, adică fără: Gmail, Drive, Maps, Photos siși YouTube. Toate aceste aplicații sunt de o calitate și utilitate ireproșabile.

 • @ViorelPredatorul:disqus: Hmm, suna cunoscut ce spui tu pe aici 🙂

 • iTu

  intrebare: in google play poti sa dai feedback fara sa descarci appul sau toti acei comentatori negativi care au scris la move to iOS au downloadat appul numai sa faca troll???

 • Viorel Predatorul

  🙂

 • Viorel Predatorul

  Trebuie să descarci aplicația, dar probabil că au descărcat-o ca să dea vot, după care au dezinstalat-o imediat.