iPad Pro va fi lansata pe 11 noiembrie

iPad Pro lansare 11 noiembrieiPad Pro va fi lansata pe 11 noiembrie de catre compania Apple, cei din Cupertino schimband strategia obisnuita a lansarilor din ziua de vineri, alegand o zi de miercuri pentru aparitia acestui produs.

iPad Pro va fi lansata pe 11 noiembrie in magazinele fizice ale Apple, dar si in Apple Store Online, astfel ca oricine o va putea cumpara de atunci, livrarile urmand a fi facute in 24 de ore pentru stocul initial, restul unitatilor urmand a fi livrate in limita stocurilor disponibile.

iPad Pro va fi lansata pe 11 noiembrie impreuna cu Apple Pencil si Smart Keyboard, cele doua accesorii urmand a se conecta la ea pentru a oferi functionalitate suplimentara similara celei oferite de un laptop sau o tableta folosita pentru design grafic, Apple promovand tableta in acest sens.

iPad Pro va fi lansata pe 11 noiembrie la preturi ce incep de la 799 de dolari in versiune de 32 GB, un model de 128 GB fiind deasemenea disponibil, Apple comercializand doar trei modele ale tabletei, doua Wi-Fi Only si unul singur cu conectivitate 4G, acesta avand 128 GB spatiu de stocare si un pret de peste 1000 de dolari.

Apple a promis ca iPad Pro va fi lansata la inceputul lunii noiembrie si pentru a-si tine promisiunea se distanteaza de ciclul normal de lansar din cursul weekend-urilor, preferand sa includa tableta in categoria laptop-urilor care sunt in general lansate la mijlocul saptamanii.