Nexus 6P este extrem de usor de indoit

Nexus 6P extrem de usor de indoitNexus 6P este extrem de usor de indoit, cel mai recent smartphone Google dezvoltat de catre compania Huawei, fiind mult mai fragil decat majoritatea smartphone-urilor de top disponibile pe piata.

In clipul video de mai jos veti vedea un test de rezistenta pentru Nexus 6P, panoul frontal al ecranului crapandu-se dupa cateva zgarieturi si o simpla apasare pe marginea laterala a acestuia si, ca sa fiu complet sincer cu voi, aceasta este prima oara cand am vazut asa ceva la un smartphone.

Separat de craparea inopinata a ecranului fara aplicarea unei presiuni mari, Nexus 6P este si foarte usor de indoit cand se aplica presiune pe mijlocul sau, terminalul parand a nu avea elemente de rezistenta in carcasa sa, indoirea facandu-se mult mai usor decat in cazul iPhone 6 Plus.

Daca este sa ne bazam pe acest clip video, Nexus 6P este cel mai usor de indoit smartphone de top lansat in anul 2015 pe piata, iar acest lucru este umilitor atat pentru compania Google, cat si pentru cei de la Huawei, mai ales ca ecranul s-a crapat extrem de usor in timpul zgarierii.

Nu stiu ce standarde de calitate trebuie sa respecte angajatii din fabricile Huawei care au produs aceste terminale, insa in baza acestui clip video, as spune ca atat Google cat si Huawei isi bat joc de clientii care cheltuie sute de dolari pe un asemenea smartphone si primesc o bucata fragila de plastic si sticla.

UPDATE: Se pare ca indoirea usoara demonstrata in clipul initial a fost posibila din cauza faptului ca elementul de siguranta al ecranului a fost incalzit in prealabil cu bricheta, in utilizarea normala indoirea fiind imposibila, al doilea clip demonstrand acest lucru.