Unele jocuri pentru Apple TV 4 au interfata 3D

Apple TV 4 3D TVUnele jocuri pentru Apple TV 4 sunt concepute pentru a fi redate pe televizoare 3D, ele avand continut 3D implementat de catre dezvoltatori, iar in imaginea alaturata puteti vedea cum arata totul pe un televizor compatibil.

Utilizatorii care au televizoare 3D conectate la Apple TV 4 se pot bucura de jocuri precum Bugdom 2 care ofera o experienta de joc inedita pe televizoarele 3D, insa de acelasi lucru pot avea parte si cei care au o pereche de ochelari speciali.

Dezvoltatorul Bugdom 2 sustine ca toate jocurile sale pentru platforma iOS sau tvOS sunt concepute pentru a functiona si pe televizoare 3D, astfel ca probabil nu vorbim despre singurul dezvoltator care ofera asemenea continut pentru posesorii produselor companiei Apple.

Desi oficial Apple nu a spus absolut nimic despre redarea de continut 3D pe Apple TV 4, acelasi tip de continut poate fi redat si de catre iPhone, iPad sau iPod Touch-urile sale de ani si ani de zile, asa ca singura surpriza oferita aici este suportul utilizatorilor pentru aceasta tehnologie.

Acestea fiind spuse, daca aveti un Apple TV 4 si un televizor 3D, atunci va veti putea bucura de tot ceea ce au de oferit aplicatiile care contin divers continut 3D.